Be for andre

Aktivitet: 1568 bønner. 304 bønneemner.

Klikk på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for og «ja» på bekreftelsen som kommer opp, da oppdateres tallet på antall forbedere for de enkelte bønneemnene. Les mer

 

Sorter:

Kan dere be om at Jesus helbreder en alvorlig psykisk syk gutt- han ødlegger livet sitt , men har ikke evner til å se det! Han skjønner at han ikke er som andre og hevder seg med utfordrende handlinger. Men Jesus kan helbrede og frelse! Be sammen med oss

Takknemlig om noen kan be for to arrangement neste søndag at det skal lykkes, til Guds ære. Be at jeg skal få styrke og mot. Be også for min søvn, at det skal bli roligere, tror det påvirker søvnen at det faller så mye på meg. Be også for to bedrifter, Herren kjenner alle ting

Be om helbredelse for min mann sine sykdommer, be også for en ung dame spæom er i et uheldig forhold. Takk

Takk for forbønn for ekteskapet vårt,det går fremover. Kan dere be om at svigermor får bo lengre i leiligheten sin, Gud hvet. Takk

Be om beskyttelse på reise og at pengene skal strekke til

Ønsker forbønn for manglende jobb, opphopet gjeldsproblemer og andre større bekymringer. Også problemer med rus og avhengighet.

Jeg trenger venner

Vær med å be for jenta mi, Gud vet alt!!

Vær med å be for min kjære, at hun må finne livet mer meningsfylt igjen!
Åpenbar for henne den veien Gud vil hun skal gå. La meg bli en ektemann til velsignelse for henne, og for andre!

Be for et par, som ønsker å bli bedre kjent med Jesus! Be om at de må få nye felles venner og et godt felleskap sammen med andre kristne som kan hjelpe dem videre på veien.

Vær gjerne med å be for vårt barn som sliter med rus og psykiatri. Ber om beskyttelse over denne unge voksnes liv, i Jesu navn, amen!

Kan dere be for langvarig og komplisert arbeidssituasjon som må løses i jesu navn . Leder forskjellsbehandler og er urettferdig. Hun skal ha utredninger på utredninger av oss medarbeidere. Sykefraværet er skyhøyt og hun legger all skyld på oss. Det er hun som er hovedproblemet. Be om at Gud griper inn og løser oss fra denne lederen og hennes tyrani. tusen takk..

Min mann ser ingen utvei. Be om håp , seier , helbredelse, beskyttelse. Be om at psykopatene i familien snart må beseires.

Mann. Det ser helt svart ut. Syk i hele kroppen. Har noe tarmene. Trenger fred.

be for en mann som er plaget av hjerteflimmer og stoffskifte feil

Be for ung mann med glassøye som nå har betennelse i det andre friske øyet.

Takk til dere som ber for datteren min og hennes kjæreste. Det er dessverre ganske kritisk mellom dem nå, og datteren min spør seg om det beste blir å avslutte forholdet. Be at Herren er dem nådig, og at de får den hjelpen de trenger, og at de får hjelp med kommunikasjonen. Be at det ikke blir tatt forhastede beslutninger, men at Herren kan gripe inn og lede etter sin gode vilje. Takk!

Takk kjære Gud, all ære til Gud! Takker for alle mennesker med takknemlighet i sine hjerter.

Be for oss at vi kan bli renset for alt det urene som har rammet oss eller er i oss, be for at vi måtte få visdom og rene hjerter, og at vi snart kan ta riktige og gode valg. Alt det onde må vike fra oss! Be for oss fire at vi forstår vårt beste, og at vi ser det gode vi har hatt og vår styrke tilsammen. Be for at våre veier fører sammen igjen, og at vi sammen kan vokse. Be for at vi skal se verdien i det vi har hatt, og at våre øyner ser og våre tanker tenker det som rett og godt er.
Men først og fremst, ber vi om at Gud måtte være oss arme mennesker nådig.
I Jesu navn, Amen.

Gode forbedere. Det har ikke gått i orden med lønn for mannen min enda, men det skal visstnok være på plass til den 12.12. Ved Guds hjelp og forbønn, så har vi klart oss så langt, men vi kommer på etterskudd med noe. Vil dere fortsatt be om gode løsninger, og at det arbeidsforholdet han er i nå, blir fast? Takk takk

be om at jeg får en bra fast jobb.

Til dere som ber: Be om beskyttelse på reise, og at det ikke skal være noe ondartet i en kul i pannen

Be for den lille i magen min og at vår herre skal passe på ho å se til at hun skal få lov å bli i magen ennå en god stund for å bli stor å sterk til å se dagens lys. Så ber jeg om at herre skal stoppe blødningen jeg har å helbrede meg I Jesu navn amen!

Kan dere be for en mann som blir plaget av onde ånder og en dame som har sterk angst?

Ber at mann med store søvnvansker skal sove godt i Jesu navn!

Kan dere be for en jente som sliter med bulemi, og for familien hennes.

Hei.
Kan dere be for min datter som sliter med hodeverk, svimmelhet, søvnproblemer, virus på balanseneeven, ME?, og har en knallhard halsmuskel som er som et bein. Egentlig student, men må kanskje avbryte studier. Bekymret for framtiden. Er under utredning og prøver forskjellige medisiner, som og gir bivirkninger, men ikke fått behandling som virker. Trenger helbredelse og nye krefter.
På forhånd takk for forbønn

Ønsker forbønn for min datter på 15 år som er plaget med irritabel tarm og mye borte fra skolen og blir isolert fra venner pga sykdommen. Be om at sykdommen letter. Amen.

Kjære Jesus, hjelp til å få noen gode kristne venner. Ber om komme inn i et ekte og godt kristent felleskap. Ber om visdom og mot..

Be for en mann som er på avrusning! Be om at han blir rehabilitert og at han vil oppleve mestring, at han blir reist opp og velsignet,
Så han kan bli til velsignelse for andre!

Takk Jesus for at det to eller fler har blitt enig om å be om det skal en få! Takk for at meg og hele mitt hus skal tjene deg!
Be for alle mine barn, i Jesu navn, amen! Takk for at du setter oss i frihet, en etter en.. Hallelujah!

Be for ei dame med høyt blodtrykk!

Be om beskyttelse og frelse for mine barn! Vi trenger beskyttelse. Takk Jesus!

Mann. Det ser virkelig svart ut. Syk i hele kroppen. Har noe i tarmene. Be at jeg blir frisk i hele kroppen.

Ber at alvorlig syk mann skal slappe av i kropp og tanker, sove godt, kjenne Guds nærvær og kjenne seg trygg. Ber at hjertet hans skal bli sterkt ved Guds kraft!

Be for meg og mine og noen andre. Herren kjenner alle ting
Ønsker også forbønn for synet og for øresus. Be for offentlig møte og at en sak blir tatt opp og gir gode løsninger. En god og velsignet dag til alle

Trenger et løft økonomisk. Be at jeg skal finne et gjennomførlig jobbtilbud

Få mere lyst og glede over å lese i bibelen , lys over ordet .

Be for en venn som sliter veldig psykisk. Han har gjort dumme valg på grunn av sykdom som han nå angrer seg på og som gjør ham verre. Be om legedom for disse plagene som han har.

I Jesu dyrebare navn, be også om nåde for vår far. Takk kjäre Gud. Guds velsignelse for alle

Takk kjäre Gud for alt vi mennesker har fått og for nåde og barmhjertlighet fra Gud. I Jesu dyrebare navn, kan dere be for vår far, han har hjertesvikt og angst+ så uendelig mange helseplager og alvorlig sykdom, og verk og smerter. Be også om helbredelse. Må all ondkap som har rammet vike og forsvinne. Takk allmektige Gud, verden lys

Be i Jesu navn for en mann som har hatt hjerteinfarkt og skal hjerteopereres i løpet av kort tid!

Jeg må ta et vanskelig livsvalg,da et stort problem ikke ser ut til å løse seg,jeg trenger mye forbønn,slik at Gud kan vise meg løsningen. Gud vet.Gud velsigne dere alle rikelig.

Kjære forbeder. Datteren min og hennes kjæreste er inne i en alvorlig krise. De trenger visdom, og noen å snakke med om problemene. Takk for forbønn!

Takk til dere som ber. Ikke blitt orden på lønn for mannen min enda, men det jobbes med saken. Vil dere be at det ikke drøyer mer? Herren har omsorg, det merker vi, så tusen takk til dere som har bedt for saken til nå.

Be for to barn på 13 og 10 år som sliter med psykisk sykdom Her trengs et under så kjære forbedere- be for dem

Be for at broren min skal bli helbredet fra spiserørsbetennelse. Betennelsen har vart lenge og medesinene ser ikke ut til å hjelpe.

Be for vår sønn som ble mobbet på skulen for et år siden og etter det har isolerte seg heime. Har lite venner og går ikkje mye ut. Har forsatt ikkje gått på skule etter et år. Er forsatt redd dei skal mobbe han på skulen. Be om at Herren grip inn og og at situasjonen løyser seg og han kan få et nytt liv. Be og om at han må bli frelst. Tror på bønn.

Be for meg vær så snill. Jeg trenger å komme nærere Gud.

En bedrift er i økonomisk krise. Be om løsninger. Be også for en annen bedrift og et tiltak

Be for ekteskapet vårt,krise.

Jeg ber for min venn. Det er en mann som føler at han er syk i hele kroppen. Han tror at det er noe galt med tarmene. Be om at han skal bli frisk i hele kroppen. Be om at det skal gå bra. Han ønsker en nødutgang.

Be om beskyttelse på reise og avklaring på noe. Takk

Haster! Be at lønnsordning for mannen min kommer raskt på plass. Blitt noe rot, og vi har ikke rom for at det blir forsinkelser! Takk, takk, takk

Be for venn som sliter med konsekvenser av bipolar lidelse og paranoide tanker. Be om at Jesus løser og setter i frihet.

Be for min svigersønn som har veldig tungt psykisk og kjenner seg veldig nede akkurat nå. Be så at han får livsgleden tilbake og kan tro på kjærligheta fra min datter.

Til forbedere. Har mye gjeld. Be at Herren skal gripe inn i dette

Hatt inn forbønnsemne for noen uker siden, men vil noen fortsatt be for datteren min og hennes kjæreste? De sliter med kommunikasjonen. De er begge frelst, men har det vanskelig akkurat nå. Takk for bønn!

Jeg er så plaget av angst og depresjon. Jeg har prøvd medisiner og terapi i ett år. Nå mister jeg retten til sykepenger, kjæresten min går fra meg, venner har gitt opp. Hver dag er en kamp og kreftene er slutt. Jeg ser ingen annen utvei enn å ta livet mitt. Ta depresjonen og angsten fra meg eller gi meg motet til å ende livet mitt!

Kan dere be Gud helbrede tannkjøttsykdommen min,slik at jeg ikke mister mine tenner? Gud velsigne dere!

Be om legedom for min mor som har mange sykdommer og plager, bl.a. nyresvikt, hjertesvikt og synsproblemer.

Kan dere be for ekteskapet vårt,vi har vært noen år i en vanskelig situasjon, be om at vi takler dette riktig, og at jeg kan nå inn til han,at han forstår hva han må gjøre.

Ønsker forbønn mot søvnløshet, smertefull skulder og langvarig utmattelses syndrom. Takk.

Hei, jeg ønsker forbønn for en synd jeg har begått på jobben. Jeg angrer som en hund for det jeg har gjort. Har bedt Jesus om tilgivelse. Be om at synden jeg har begått ikke skal få konsekvenser og ytterligere ringvirkninger. Be om Jesus nåde og barmhjertig i situasjonen. Ønsker ikke å skulde min synd lenger. Hilsen en angrende synder, mann 42 år

jeg ønsker forbønn for min kreftsyke mann.Ber om lindring av smerter og at kreften slipper taket/stopper opp i kroppen.

Kjære Jesus!
Mine kjære og jeg trenger deg!!!!!
Hvor er du????
Se i nåde til oss!!!!!
Amen!

be for en kristen venninde som skal tale for hundrevis av ungdommer fredag og lørdag. be at mange av ungd. tar imot Jesus som sin frelser og herre. styrke til min venninde

Be for min mann. Han ser ingen annen utvei nå enn å ta sitt eget liv. Har tro på at Gud kan gripe inn og åpne blinde øyne. Be for oss.

Kjære kristne venner. Jeg er en kristen og har i den siste tiden hatt en indre uro. Jeg vet at det er djevelen som prøver å få meg motløs. Be om dette slipper for alltid. Jeg vil ha en indre fred i Jesus navn.

Kjære Gud. Mannen min har blitt en sur og bitter mann og skyver alle bort fra seg. Hjelp han til å finne tilbake til den gode og omsorgsfulle mannen han egentlig er.

Be om bønnesvar til min mann. Han er i stor nød. Be om hjelp til han.

Fint om noen kan ta med i bønn for en sak der vi har ventet så lenge

Ønsker forbønn for en vanskelig livssituasjon.

Be om indre helbredelse og at angst forsvinner. Frelse for familie. Takk

Be for henne som jeg er så glad i. Be om at det som er hindringer for henne for å ta kontakt måtte komme bort – og at hun tar kontakt igjen. Og be om at hennes hjerte må åpne seg helt og fullt for meg.

Ønsker forbønn for ung gutt som er på vei mot å bli frisk etter lang tids sykdom. I Jesu navn la siste rest av sykdom forlate han slik at han klarer hele skoledager og samvær med venner og familie. Gud være med dere.❤️

Be om gjenforening med min eksmann og vårt barns far. At vi kan leve sammen som familie i kjærlighet igjen, slik det var før alt det vonde skjedde

Til forbedere. Trenger forbønn for å gjøre et riktig valg onsdag 30.

Jeg er blitt beskyldt for å ha gjort underslag i menighetens kasse. Denne beskyldningen mot meg er løgn. Kan dere be om at sannheten må komme for dagen, og jeg skal bli frikjent for denne falske beskyldningen ?

Takknemlig om noen kan be at jeg får klarhet i timg fremover, visdom fra Herren. Be også for en relasjon

Familiemedlem plages med sopp i munn og hals. Ber om at han blir frisk.

Ber om stor kraft og styrke til å komme igjennom morgendagen (torsdagen)

Vil dere be for arbeidssituasjonen min? Mye uro, støy, utagering og ustabilt. Er så sliten! Ber om visdom om jeg skal se etter en annen jobb, eller Guds løsninger der jeg er. Takk for forbønn!

Be for mann. Store plager. Gud vet.

Be om Guds beskyttelse, mot og visdom i et møte jeg skal ha med ledelsen i morgen.Jeg kjenner meg så liten.

Be for eit kristent ektepar at dei får venner å vere saman med.måtte nokon invitere dei i sitt felleskap

Be om at svimmelheten, og utmattelse går bort. Jeg vil leve et normalt liv og gjøre alt jeg har lyst til. Trenger å fungere for barna mine og mannen. Be om et under, hatt det slik over lang tid nå men legene finner ikke noe galt.

Kjære forbedere, be for datteren min og hennes kjæreste. De har en krise i forholdet sitt. Vil dere be om visdom og Herrens løsninger? Begge er frelst, men han har hatt en litt trøblete oppvekst og har sår i sjelen som trenger å bli helbredet. Takk for forbønn!

Be for at min mors siste vilje blir fulgt og at det blir som hun ønsket La samvittigheten få virke i hjertene til alle Takk for at dere ber om et under

be for meg at jeg klarer fagprøven i helsefag til uka,er så nervøs.

Ønsker forbønn for mitt voksne barn som sliter psykisk. Ber også om at han må bli satt fri fra alle lenker som binder ham!

Ber for mine ufrelste venner og venninner ❤️

Vær med å be for en nyfrelst som skal gjennom en viktig rettsak snart.

Be for ufrelst mann som nylig ble rammet av slag!

Be om at alle mine barn være under Beskyttelse, (fra alternative og okkulte ting), be om at barna må bli frelst, og bli rikt velsignet, i Jesu navn, amen

Ber om at min far vil friskne til så fort som mulig og at han ikke vil ha noen bekymringer. Ber om at et salg av en eiendom han har vil gå raskt og uten problemer. Ber også om at jeg vil lykkes med noe jeg jobber med slik at vi kan bli selvstendige og ber om at økonomien vil bedre seg så fort som mulig.

Be for en kristen samling med barn og unge i morgen. Kjenner på en motstand håper jeg tar feil. Herren kjenner alle ting

Tusen takk dere 4 som ba for kona mi, Anita, hun er roligere i dag.

Kraftig betennelse i tann høyre side av munnen. Må trekke og har ikke råd til ny tann der nå.
Be denne betennelsen bort. Vær så snill.

Til dere gode forbedere: Kan dere be at jeg kan stå støtt i en situasjon der jeg på grunn av helsen må ta det mer med ro, er så ettergivende og dårlig på grensesetting. Be også å finne en god plan for noe

Kan du be for kona mi? Hun heter Anita.
Hun har fått vite at hun har svulst i urinveiene….hun er urolig og redd.

Jeg har dempet stress og angst med alkohol i mange år. Er nå i en behandlingssituasjon, og skrives ut om ca en måned. Be om at jeg kan klare å holde meg rusfri – og takle jobben jeg er sykmeldt fra. Be om at økonomien må ordne seg, og be for alle andre som sliter med samme problem som meg. Takker for forbønn

Jeg trenger ny jobb, og orden på min økonomi. Jeg er meget lei meg, og synes livet er tungt nå. Jeg har få venner,og har søkt på mange jobber, men det er vanskelig. Selv med min utdannelse som sykepleier. Jeg tror på at forbønn hjelper, og barnetrua mi har jeg i mitt hjerte. Jeg trenger Guds omsorg og kjærlighet.

Vil dere be for mannen til ei venninne av meg, at han blir frelst. Takk også om dere vil be at en vanskelig familiesituasjon blir legt. I Jesu navn

Jeg er i en prosess hvor jeg skal flytte inn i en annen bolig. Be om at jeg skal få solgt min leilighet til en god pris. Be om at flytteprosessen skal gå bra. Be i Jesus navn! Hilsen: David, 42 Oslo:)

Jesus, hjelp barna mine og meg. Hjelp oss.

Stå derfor fast i den frihet Kristus har frigjort oss til, og la dere ikke nok en gang binde under trelldommens åk. Gal 5,1
I Ham har vi forløsningen ved Hans blod, tilgivelse for overtredelsene, etter Hans nådes rikdom Ef 1,7
Sannelig, det var våre sykdommer Han tok på seg, det var våre smerter Han bar, mens vi regnet Ham som rammet, slått av Gud og gjort elendig.
Men Han ble såret for våre lovbrudd, Han ble knust for våre synder. Straffen rammet Ham for at vi skulle ha fred, og ved Hans sår har vi fått legedom Jesaja 53,4-5
Jeg vil prise Deg av hele mitt hjerte Salme 138,1
Takk og Lov. Priset være Herren

For innenfra, ut fra menneskes hjerte, kommer onde tanker, ekteskapsbrudd, hor, mord, tyverier, griskhet, ondskap, bespottelse, stolthet og dårskap. All denne ondskapen kommer innenfra og gjør mennesket urent. Markus 7,21-23
Fly Hor og all slags begjær i Jesu Navn
Be om at vonde tanker og følelser må vike fra sinnet mitt.

Ønsker forbønn for min sønn at han skal bli fri fra fysiske og psykiske utfordringer/ kroniske smerter. Gud ser… Ber også om forbønn for datter – sett ho fri fra prestasjonsangs og uro. La dei få gleden og lykken tilbake i livet sitt <3

Be om at min onkel må omvende seg på nytt og bli løst fra det som binder han

Be for barn og unge som strever med psykiske helseplager

Taak til den som kan be at jeg blir skjermet fra ytterligere oppgaver i fritidsaktiviteter/ kristent arbeide. Det har vel blitt mye og nå må jeg få bygge meg opp igjen

Be for mennesker som opplever manglende forståelse og oppfølging ved ulike diagnoser innenfor psykisk helsetjeneste. Det er systemsvikt eller mangel på kompetanse innenfor det norske hjelpeapparatet. Har opplevd dette selv og dessverre er det mange som har lignende opplevelser, men ber om gjenopprettelse for dette. Ingenting er umulig for Gud Amen

Jeg ønsker at noen ber for en 12-årig gutt som sliter med sinneproblemer. Han blir så sint at han mister kontrollen og søstrene blir redde. Ønsker at han skal bli kvitt dette og bli mer harmonisk.

Be om indre legedom for dem som har ett sønderbrutt hjerte og som har en knust ånd

Hei.Kjenner på en uro overfor kollegaer på jobb og har gjort det over lengre tid.Jeg vet ikke hvor jeg har noen av de.Jeg blir forvirret og det tar på.Be om fred.

Be om frelse og omvendelse for fetteren min og familien

Til forbedere. Be at det skal bli lettere å puste og at jeg skal bli frisk

Hei! Jeg er skal flytte ut av min nåværende bolig. Har kjøpt en leilighet og skal ta over 1. Desember. Be om at flytterprosessen, overtagelsen, kontraktsmøter og finansieringen skal gå feilfritt. Be om velsignelse over livet mitt. I Jesus navn! Mvh: David ?

Be at betennelsen i ei tann forsvinner slik at jeg slipper rofylling-
Gud velsigne dere.

Hei.Ber om gode Gudvillede dype relasjoner, for meg.Takk til dere som ber.

Til forbedere: Be om beskyttelse på reise, at Herren skal bære og berge og at alt skal gå greit i dag at undersøkelse skal gi et godt resultat ikke kreft.

Be for min mann at troens øyne må åpnes. Det er så mange kristne som skuffer han. Han har aldri fått bønnesvar.

Be for en gutt med indre uro og utagerende atferd. Be om fred og glede i sjel og sinn. Be om en god retning for livet. Og mestring på skolen Og gode venner

Be for meg og barna at det vil gå greit. Mannen min forlot meg

be om full helbredelse for en ung jente som sliter psykisk. hennes søster har store problemer med matematikken på videregående. be at begge får den hjelpen de trenger

Trenger Guds hjelp. Familiekonflikt. Egoisme. Frelse. Legetime. Gud er mektig.

Jeg ønsker fortsatt forbønn for ubehag og svimmelhet, og utmattelse. Og tanker og angst rundt dette.

Til deg som ber: Har hatt en periode med lungeplager. Har bedt om forbønn, det er ikke funnet kreft på røntgen/CT slik jeg var urolig for. Nå skal jeg ta en ny undersøkelse, bronkoskopi, i lungene. Redselen for kreft slipper ikke taket, selv om jeg har fått vite at det er annet som skal fokuseres på denne gangen. Be at dette skal være slik, at det ikke er noe kreft

Be for den jenta som jeg liker så uendelig godt, og som er den som jeg så gjerne ønsker å få en nærmere relasjon til.

Be om at hun må ta i mot den oppmerksomhet jeg gir henne – og at hun må gi en positiv tilbakemelding på denne, og be samtidig om at hennes hjerte snart må åpne seg opp for meg.

Takknemlig om noen kan be om orden i en situasjon vedgående nabogrense og vei at vi skal finne en grei løsning

Ta med i bønn to familier i alle ting og noen andre jeg også ber for. Be også for to bedrifter, den ene sliter nå.

Føler at jeg ikke strekker til i en relasjon. Be at Herren skal lede videre

Kjære Jesus Hjelp oss med fra sykdommer og dårlig økonomi Vet ikke vår arme råd Bare du kan hjelpe nå Hilsen engstelig bestemor

Be for orden
Be for barna, de må føle seg elsket.
Hjelp meg og være god mot alle.
Jeg drømmer om en positiv dag, positive nyheter.

Takk Gud!

Venter på en telefon viktig beskjed. Be for situasjonen at det skal bli posotivt utfall

Takk for forbønn det er ikke funnet kreft på bilder lungene. Har fått en kronisk tilstand i lungene som gjør at jeg ikke bør få infeksjoner der. Be at Herren skal helbrede. Tusen takk

Til forbedere. Be om beskyttelse på reise. Takk

Min kusine sliter med psykiske problemer og i tillegg føler en tung energi i sitt hjem.
Ho vil bli frisk og ha sitt hjem renset i Jesu navn.
Be for henne og hjemmet .

Be for en mann som sliter med kroniske hodepine etter hjerne blødning.
Han ber om hjelp og vil ha livskvaliteten tilbake .

Be for lille Teoline på 2 måneder som skal opereres førstkommende torsdag for leversykdom. Be om at operasjonen skal gå bra og at hun blir sunn og frisk. Be også for foreldrene som har det tungt i denne tiden. Be om at familien skal bli velsignet i Jesu navn. Hilsen: David

Jeg står på mange måter i flere veivalg i livet. Trenger Guds veiledning i forhold til påbegynt utdanning og ansettelsesforhold i jobb. Er i et dilemma og jeg er rådvill. Jesus vet hvilken situasjon jeg står i. Be om en velsignet utfall av situasjonen. Be om barnet mitt. Han er 4 måneder gammel og gråter mye på natten. Be om at han skal få søvn like søt som honning. Legger alt dette i Jesus hender. Mvh: Mann, 42 år Oslo

Jeg har i snart ett år nå vært utmattet og svimmel og mye smerter og angst for hva det er. Legene finner ikke noe galt men jeg føler meg ikke frisk. Be om fullstendig helbredelse fra utmattelse og smerter. Vil så gjerne ha det bra og være til stede for de 3 fantastiske barna mine og mannen!

Til forbedere: Be for et legebesøk i morgen mandag. Takk

Be at en avgjørelse skal bli ok

Fri meg og min sønn fra angst og depresjon , pass og på de andre i min familie. Bli frisk fra kroppslige plager…. Økonomisk utrygghet…..fred amen

Trenger forbønn for en avgjørelse
Takk i Jesu navn

Be for Frode Berg som sitt fengslet i Russland.

Jeg har nettopp begynt på folkehøgskole. Det er helt fantastisk og det er mange interessante folk her. Jeg sliter litt med det at jeg ikke føler meg bra nok. Jeg er litt mer sjenert enn andre og synes det kan være vanskelig til tider. Jeg vet jeg har mye å gi og at jeg ikke er en kjedelig person, men jeg sliter så med å vise det til andre. Jeg sliter egentlig med å være meg selv. Jeg tenker negativt om meg selv som person og det gjør at jeg er usikker på meg selv. Jeg ønsker å bli en mer åpen og karismatisk person. En person som ikke har problemer med å holde i gang en samtale, som er engasjert og selvsikker. Jeg er så glad i å bli kjent med nye folk, så jeg synes det er så dumt at jeg skal tenke så negativt om meg selv. Gud har skapt meg i sitt bilde og jeg er den personen jeg er. Jeg aksepterer at det er ting ved meg jeg ikke kan endre, men det betyr ikke at jeg ikke kan være bedre på å være meg selv.

Be om at jeg finner styrke og mot til å være den entusiastiske, sterke og morsomme personen jeg vet at jeg innerst inne er. Be om at jeg klarer å gjenspeile mine gode sider til omverdenen og få mange gode venner her på folkehøgskolen. Be om at jeg skal klare å finne mer humor i hverdagen, ikke ta meg selv så høytidelig og klare å slippe meg litt mer løs. Be om at jeg skal klare å finne de rette ordene når jeg snakker med andre, at jeg skal slippe å være redd for å være klein. Be om at jeg skal klare å finne meg selv og ikke bekymre meg.

Har bedt her flere ganger tidligere om bønn for min sønn som lider av kronisk hodepine/migrene (smerter døgnet rundt) Nå har legene funnet svulst i hjernen…. Så nå håper jeg så inderlig dere kan be sammen med meg at han får rask, riktig og god hjelp! Han har lidd alt for lenge (5 år) Håper og trur på fullstendig helbredelse. Takk for din bønn <3

Takk for forbønnssiden! Kan noen be at en avtale om undersøkelse blir etter Guds gode plan og vilje, og at det blir et godt resultat ikke finner noe ondartet