Be for andre

Aktivitet: 181 bønner. 51 bønneemner.
Klikk gjerne på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for. Les mer

 
 

Sorter:

Be om at jeg blir frisk i kropp og sjel. Og at vi får regn nok til å berge naturen; folk og fe og avlinger

Be for meg. Jeg har for høyt blodtrykk. Veldig vondt i hodet og nakken. Legen regulerer medisin. Men blodtrykket må gå sakte ned.
Be om Guds helbredelse.

Be i Jesu navn for den Norske kirke, be for misjonsarbeidet i Norge og i utlandet. Be for at folk må vise mer barmhjertighet for medmennesker, og takknemlighet for alt vi har fått av Herren.

Be for Guds styrke og fred!

Takk Gud!

Jeg ønsker forbønn for min sønn som lider av kronisk hodepine/migrene. ( smerter døgnet rundt) Hele kroppen er preget av dette nå både fysisk og psykisk(sliten) Tåler svært lite fysisk eller sosialt før smertetopper kommer. Det er så vondt å se han slik…håper deres bønn setter han fri <3 Takk for dere ber gode mennesker <3

Hei det gjelder min frelste kone, som har kreft i hjerne lunger og lymfer, Grethe Elasabet heter hun 66 år 4 barn og 8 barnebarn. hatt kreft siden Desember 2016.
Hun måtte haste avgårde i ambulanse 12.07. har fått nyresvikt med meget store smerter og hjertet er svakt skulle hun få ett hjerteanfall er det umulig med igjenopplivning.
Hun elsker Jesus av hele sitt hjerte og har vært kristen i 40 år.
Så vil dere ha henne på bønnealteret hver dag hele veien fremover så hadde jeg takket min Jesus for det og dere.
Jeg lover og holde dere orientert hvordan det går med grethe fremover, og det løftet vil jeg holde.
Hilsen hennes mann Knut,, vi er fra Haugesund.

Jeg ønsker forbønn for barna mine. Min datter og to sønner. Spesielt for min nest eldste barn, min sønn som trenger så sårt veiledning. Han trenger Jesus i hjertet sitt. Jeg ønsker at han skal møte sin frelser. At han skal klare å komme seg opp og fram, få gode venner, en jobb, og oppleve å mestre livet!
I Jesus Navn!
Takk!!

Be for en ung mann som sliter med mange helseplager og rus. Be om frelse og helse. Be om at personen må komme inn i Guds plan.

At sønn tilgir sin far som nå er inne for rusbehandling At forholdet kan normaliseres på nytt

Be for en ung mann at han må få fred for hva som er rett å gjøre i en spesiell situasjon. Gud vet om situasjonen.

Be for at en Mor og Mormor må «vende om fra sin onde ferd» å komme til rett erkjennelse. Gud vet hva det gjelder.

Be for en ung mann om at han må få sin rett til å være Far for sin sønn uten å måtte kjempe mer. Gud vet om alt.

Voldsoffer

Be at jeg blir frisk i hele kroppen
Be at det går bra
Be at det går bra for mine nærmeste
Be om nødutgang ut året

Kan de be gor sønnen min Håvard, han slit med mykje uro/angst og depresjon. Kan de be om at han må bli frisk. At han må få ro i kroppen- angsten må sleppe taket, og at han må oppleve og vere god nok….be og at derepsjonen og håplasuheten må sleppe taket i han og at han må få oppleve glede… og få nytt livsmot- at han må bli helbreda

Ønsker forbønn for min datter som sliter psykisk- att hun skal komme seg opp og finne livsgleden igjen.

be Herren Jesus igjen fylle vår kjære mamma med sin glede og fred. Be også om full fysisk helbredelse. Amen

Be for helseplager – her trengs toens gave!

Gud vet hva jeg sliter med. Ber om at alt er ok.

Ber om at BT blir normalt

Mann på 56å, syk i hele kroppen. Be at jeg blir frisk i hele kroppen og at det går bra. Be at det går bra for mine nærmeste. Be om nødutgang året ut.

Be om at jeg må få kreftene tilbake, visdom til jobben, og ikke gi opp håpet om å få en mann.

Vil dere be for meg. Har hatt brystkreft. Be om at all kreften er borte og aldri kommer tilbake i min kropp. Be om at jeg skal ha en frisk kropp. Tusen takk fra meg.

Be for voksen mann,om at han får et nytt møte med Jesus,og blir satt fri fra ting som binder av fordømmelse,angst,frykt. legedom til ånd,sjel og kropp.

Be for ektepar med barn,om en NY berøring. Be om legedom for mor og barn.

Ønsker forbønn for ungt ektepar med 2 barn. Mann trenger inderlig NY jobb,og nytt og større sted og bo. be om god helse,og et mirakel økonomisk også. Be om gode familierelasjoner. De er kristne.

Hadde hjerneslag for tre år siden, er troende men faller i synd veldig ofte vg be om tilgivelse og hjelp til å se sannheten plusshelbredelse fra dårlig form takk

Hjelp til å få fred.

Be for en som har eksamen nå! Be om at der går bra og at ikke anfall av kronisk sykdom kommer under eksamenen Guds fred til dere alle

Vær så snill å be for min eldste sønn og kona, som begge sliter med invalidiserende angst. Kommer seg nesten ikke ut og til butikken en gang. Inget støtteapparat og nettverk utenom meg, som sliter sjøl. Jeg ber selv, og har alltid gjort det, men det drar ut med bønnesvar….. Han har lovet at svar skal vi få! Amen ♥️

Jeg har eksamen i biologi i morgen, jeg er kjempe nervøs. Det er sikkert for sent å legge ut her, det er nok ingen som rekker å lese det. Men jeg ønsker å be om jeg klarer å bestå eksamen min i morgen. Jeg trenger at Gud hjelper meg gjennom dette.

Be om at hele familien min skal bli frelst! Heldigvis så ser Gud bønnebarna våre, når de tar av/ut, og vi andre ikke lenger har kontrollen..

Be for mitt datter og barnebarn. Det ene barnet er bare 12 år, men har store psykiske problemer. Ukritiske handlinger går ut over familien og søsken begynner å bli preget. Det er nesten som onde krefter angriper hele tiden. Når et problem blir løst med godhet, så dukker bare nye opp. Hele familien er nedbrutt både helsemessig og økonomisk da problemene har pågått over år. I kveld vil moren søke forbønn i sin lokale menighet. Kan dere være med å be om et under. Hilsen redd og fortvilet mormor

Jeg sliter med dårlig hørsel og øresus/tinnitus på begge ørene. Jeg har en jobb hvor jeg er helt avhengig av god hørsel og risikerer derfor å miste jobben av nevnte grunn.
Jeg ber inderlig om bønn for å bedre hørsel og fjerne øresusen.
På forhånd takk og Gud velsigne deg/dere!

Hilsen Magne.

Har problemer med magen. Gud vet hva det gjelder. Be for meg.

sliter med smerter i tannkjøttet etter å ha trukket alle tennene. protesen «gnager» full legedom

Jeg trenger forbønn for familien min som består av meg, min samboer og våre to flotte barn på 2 og 4 år. Vi har en stor utfordring i parforholdet. Mange små problemer som har ført til mindre/ingen følelser, avsmak og usikkerhet hos henne, avstanden mellom oss har blitt lenger. Vi trenger at Jesus kommer til oss og fyller vårt hjem med kjærlighet, fred og trygghet, og gjør oss til velsignelse for andre. Ingenting er umulig for Gud!
På forhånd, takk for forbønn!

Be for min sønn som er 14 år. Han har blitt mobbet i fleire perioder. Han orker ikkje å gå på skole nå. Han er svært sårbar etter dette . Be om at Jesus griper inn og gjenomretter han. Be og at han må bli frelst .

Vær gjerne med å be for meg og min familie, at vi alle blir bevart og velsignet med et liv i frihet og ekte kjærlighet. La oss bli til velsignelse for andre, på den måten du vil, Himmelske Far!
Herren vet hvilke vanskelige situasjoner vi står midt oppe i nå, og ingenting er umulig for Gud!
Takk Jesus, for at du er for oss, og at du elsker oss!
Takk for forbønn, helbredelse og omtanke.

Kan dere be om helbredelse for netthinnene/øynene mine? Kan dere også be om at jeg må lykkes/greie forventningene i den nye jobben og at jeg må trives: Takk!

Kan dere være med å be om helbredelse for mann med Alzheimers?
Be også om at det sykehusoppholdet han skal ha, må gå godt. Be om at Gud griper inn og hjelper! Takk!

Jeg ønsker å få hunden min tilbake, i live, frisk, og legedom og frelse både for meg og min familie.

Jeg ønsker bønn for meg og min kjæreste. Jeg er kristen og oppvokst i kristen familie, men min kjæreste er ikke kristen. Dette har ført med seg at jeg føler jeg gjør dumme valg og ikke lenger er på «den rette veien». Ønsker forbønn for å kunne slutte med dumme valg og fokusere mer på Gud. Kjæresten min er som sagt ikke kristen, men dette ber jeg og min familie om, for det er ingen andre jeg heller vil dele livet mitt med enn han. Ønsker så inderlig at han skal bli frelst.

Herre, jeg ber om at noen ber for meg. Om styrke og utrustning. At jeg sendes dit du ønsker av oppgaver og tjenester. Jeg vet ikke. Istandgjør meg og gi meg varig styrke og fred.

I ditt navn, Herre.

Amen

Jeg ber om hjelp i min bønn om at Herren sender en partner inn i mitt liv.

Jeg vil gjerne at dere skal be om at jeg skal være modig nok til å slippe noen inn, at noen skal våge å gripe inn og se meg, og at jeg skal være noen.

Ønsker så inderlig på bønnesvar og prøver igjen og igjen…. Min sønn lider av kronisk migrene (døgnet rundt) på fjerde året. Er sykmeldt fra studier, jobb mm Er veldig sliten både fysisk og psykisk. Be for han gode mennesker! <3

Be om at jeg blir frisk av bivirkninger fra livsnødvendig medisin. Og at de ikke gir meg varig skade. Mange takk.

hei,æ trenger forbønn for hjertet mitt,har alt for høy hvilepuls hele tiden og er redd for hjertesvikt mm:((angst,diabetes,depresjon,overvekt,trenger virkelig helbredelse,mvh Kyrre vidar

Be for min kone og svigerinne som har hatt ME i henholdsvis 4 og 16 år om at de må bli friske. Kyssesyken var forløpet til sykdommen for begge to. De står begge utenfor arbeidslivet/studie og er delvis sengeliggende. Kroniske muskelsmerter, hodepine, lite energi/utmattelse. Stort behov for hvile, lang resitusjonstid, store begrensinger med tanke på aktivitet/sosialt liv.

Verden har begynt å skremme meg. All volden og krigene og lavmålskonfliktene. Luften som blir mere og mere forurenset. Havene som flyter av plastik. Skitne elver og infisert drikkevann verden over. Gmo manipulert mat. Kulden og sulten i menneskene plager meg og får meg til å isolere meg selv. Det ser ut for meg at veldig mange bare tenker på seg selv og sitt eget ego. Snart dør en god venn av meg og etter det har jeg ikke lyst til vå være her lenger. Jeg er i ferd med å miste det lille håpet jeg hadde. Fint om noen kunne gå i forbønn for meg.

Erik Kildeberget

Be for venninna mi som er veldig nedfor og ensom. Hun søker trøst i alkoholen. Vi har kontakta evangeliesenteret, be om at veien blir åpnet og at hun får hjelp med det praktiske og økonomiske for å komme seg dit.