Be for andre

Aktivitet: 3827 bønner. 654 bønneemner.

Klikk på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for og «ja» på bekreftelsen som kommer opp, da oppdateres tallet på antall forbedere for de enkelte bønneemnene. Les mer

 

Sorter:

Mitt høyest ønske er å bli gravid og få et friskt barn.Jeg har ønsket meg det i mange mange år.Nå er det snart forsent.Jeg har bedd i minst 10 år,men ikke fått bønnesvar.Vær så snill å be sammen med meg i Jesu navn.

Vær så snill å vær med meg å be for at eldre, ensom mann.Han har en alvorlig nyresykdom,har diabetes og hjertesvikt.Gi kroppen hans styrke,og la han bli helbredet fra alle sykdommene han har.I Jesu navn.Amen

Be for en kamerat som er menighetsmann. Svært svak nå. Av svulst. Helbredelse. Og at han uansett må være hos Herren Jesus Kristus.

Be for henne som jeg elsker så høyt. Be om legedom for hennes psykiske lidelser. Og be mest om alt om at hennes hjerte må åpne seg for meg – og at den gode kontakten gjenopprettes. Jeg ønsker bare å gi hennes masse kjærlighet og omsorg – men hun må bli i stand til å ta imot.

Kanskje kan dette høres ut som et rart bønne-emne, men for meg så er det viktig. Er svært takknemlig for at så mange som mulig står med i bønn i denne saken.

Be at jeg skal få leve i full helbredelse i Jesu sår, Herren kjenner alt. Be også om Guds inngripen i noe som kan virke irriterende på andre og slitsomt for meg selv. Be om vekkelse hos oss. Takk i Jesu navn

Ber i Jesu navn om at min kone vil ha meg tilbake. Amen

Ber om forbønn for min mor som har mister sin eldste sønn, min bror. Hun har bedt for ham i alle år, nå trenger hun styrke og søvn. Ber om at jeg skal klare å være der for henne. Ber om at jeg får klarhet i min relasjon til M og at han er der for meg nå, at han forstår at han må satse.

Be for ufrelst og bitter mann, be for oss og familien. Det har vært sykdom og vanskelig så lenge er oppgitt og motløs. Be om frelse, veiledning fra Gud og styrke. Takk

Kan dere be om Guds fred og velsignelse over mitt bosted og hjem

Be at jeg blir helbredet i venstre bein og hoft. Jeg vet og takker Gud for helbredelsen. Han tok min sykdom, smerte og synd på Golgata.

Be for Grethe som er i en smertefull situasjon. Greier nesten ikke komme opp av senga. Ryggen og bekkenet er brukket.
Be at datteren besøker henne daglig.
Hun er slem med sin mor.
Be også at barnebarnet som hun hjelper med økonomien ser og besøker sin bestemor.
Be at Grethe blir født på ny kristen

Kan dere be om at Gud må gi meg nye krefter og overskudd. Er veldig sliten etter noen måneder med stor belastning.

Det som gjelder er å leve med Jesus og under Guds gode ledelse. Be at dette skal få være slik, for meg og for oss alle, i Jesu navn. Velsignet god påske!

Ønsker forbønn for mannen min. Han er rasende sint på alt og alle, han føler at alle motarbeider han, og han kan være tildels ganske ufin i sin væremåte. Han prøver å være kontrollerende. Håper at han kan finne tilbake til den gode og omsorgsfulle mannen og faren som han egentlig er,legger dette i dine hender kjære Jesus. Takk

Datteren vår er fremdeles fryktelig ensom. Det merkes særlig godt i disse dager. De på hennes alder, er gifte og har familie. Be at Herren gjør et under og at hun får venner. Takk!

Be gjerne for min far som har fått influensa.Vi er bekymret siden han er over 70 og ikke tok influensa vaksine.

Takk for forbønn kristent arrangement. Herren var med i alt, til velsignelse.
Be at vi skal få fortsette videre med dette. Velsignet påske til alle!

Ønsker jobb og plages med ryggen og astma.Har ei datter på 7 har konsentrosjonvansker.Mora plages med fibromyalgi og mye støy med hennes barn.

Mamma har akkurat fått vite at hun har fått brystkreft. Pappa har akkurat fått vite at han har fått parkinson. Jeg føler meg rådvill. De bor langt fra meg og søstrene mine. Det er bare jeg av søsknene mine som har kontakt med mamma og pappa. Dette er tungt og bære alene. Jeg ønsker at søstrene mine skal få møte Guds kjærlighet, ikke ha brutte relasjoner til mamma og pappa. Jeg ber om at Guds helberedene kraft på sykdommene til mamma, pappa.

Be at Herren skal gi kraft og styrke til oppgavene i dag

Be for den blinde jenta . Fikk kreft i hodet som fikk gå alt for langt før leger reagerte rett.
Ber for et under og det har skjedd før i Jesu navn Amen

Be for et barn som har bedt legene høre på han; men som ikke blir trodd Foreldrene fortviler for han trygler om hjelp

Be for ufrelst mann som er alvorlig syk. Be for familien og meg. Takk Jesus

Grete har bedt frelsesbønn med en pastor. Hun er ny på veien. Be at hun begynner å lese i Bibelen og blir døpt i Den Hellig Ånd.
Hun trenger også for bønn for sin helse. Brudd i rygg- og bekken og har store problemer med vannlatingen.
Hun har sorg over sin eneste datter som ikke besøker henne selv om hun bor 10 min. fra sin mors hus.

Be for gutten som er på barne avd. på sykehuset nu med ny omgang med kreft .
Fikk tilbakeslag igjen og er på runde to med behandling.
Jesus er mektig .

Vær så snill å be for at det ikke oppstår noen akutte sykehusinnleggelser i vår familie i påsken…Har dessverre vært mange av de de siste årene,og vi er svært slitne av å være på vakt HELE tiden.

Jeg ber for min lille nevø at han får til å sove,og klarer seg uten mor en uke

Ønsker så INDERLIG forbønn og helbredelse for min sønn. Kommet hjem fra Haukeland denne uken, men lite å hjelpe med….ennå. Han lider av kroniske hodesmerter døgnet rundt pga Mitokondrie sykdom. Smerter på femte året no er er svært sliten og toler minimalt. Ber om han får en fantastisk kveld og at Guds kraft stråler gjennom han og han blir helbredet i Jesu navn. Håper mange ber med meg – vi er så fortvilet! Takk for du som ber <3

Kan dere be om helbredelse for underlivsprolapset mitt? Takk for denne tjenesten og takk for kraften i bønn!!

Takker for forbønn kristent arrangement. Be igjen at det skal ordne seg slik at det ikke blir så få, Herren formår og kan velsigne selv i det minst ‘fruktbare land’

Be om at M holder ord og at vi møtes som planlagt. Be for at jeg får en fin påske.

Plages med prestajonsangst,Har lyst og kjøre opp for bil i en alder av 44 år Takknemelig for denne forbønntjesen😊

Be at jeg blir helbredet i venstre hofte og bein.
Dette har kommet plutselig. Gud velsigne dere alle som ber.

Ber om at problem høgre ytterside lår forsvinner,Gud vet, ber at venstre side oppe tannkjøttet -betennelse m.mGud vet,at det forsvinner,Ber at revmatisme forsvinner, scoliose,migrene m.m.Ber om et økonomisk mirakel, at får nedbetalt et lån etter avdød nær slektning. Ber at min bror får de økonomiske rettigheter fra nav han har rett på .og jeg og. Ber at han får gjennomslag for uføretrygd f fra lege/nav. Takk Jesus.Takk til de som ber.

Be at jeg skal finne en vei til å be to personer om unnskyldning for noe

Kan dere be om at min bror og mor tar kontakt med meg. Ingenting er umulig for Gud.

Be for et innleid oppdrag, ar det skal avsluttes snart med tanke på betalingen

Ber om helbredelse av hull i tenner.

Be om frelse for min mann. Han tror ikke lenger at Gud finnes. Alt er håpløst. Gud er mektig og sterk.

Håper at det kan ordne seg mellom meg min eks.Håper at hun kan helbredes for fibromyalgi

Be for en mann, at kreften ikke skal ha spredt seg

Be for en jobbmulighet og telefon om det

Be for en sms som jeg skal sende idag til henne som jeg er så glad i. Be om at den fører til et positivt gjennombrudd i vår kontakt. Håper at så mange som mulig står med i Bønn i denne saken. Den er viktig for meg.

Plages med astma.Ønsker jobb i framtida.

Ber om helbredelse for hull i tenner.

Ber om styrke.

Be at jeg skal greie en rekning som kommer

Vær snill og Be for Anne som ligger på det siste

Be om fullstendig helbredelse for en dame som har fått en sjelden lidelse Det finnes medisin men den virker ikke på henne, Gud se i nåde til henne og la hun slippe de forferdelige smertene

Be for min nabo blir frelst.
Be at hun bli helbredet for urinlekkasje.
Denne lekkasjen forårsaker uttørring av indre organer og hud.

Be gjerne om at denne helgen blir god for min søster og familien.Vi står i utfordringer.Takk til dere som ber.

Haster litt med en epost, får ikke ro for hva jeg skal skrive, ber, prøver igjen. Be for meg

Har ei datter på 7 år med konsentrasjon problemer.Plages med rygg og astma plager.Veldig takknemlig for denne forbønntjenesten

Be for en mann som skal ta mange undersøkelser tirsdag, at han får mot og styrke og at alt skal være vel. Be også for en mann med Parkinson

Be for min nabo som skal på sykehuset i morgen.
Be at det blir gjort undersøkelse for å finne ut hvor de store smertene kommer fra. Hun er feiloperert i underlivet.
I tillegg har hun fått urinlekkasje.
Be at hun blir frelst og helbredet. Gud velsigne dere.

Ber om full helbredelse ber at sykdommer forsvinner fra min kropp.Takk Jesus .Ber om et økonomisk mirakel for bror og meg .Ber at min venn O får hjelp med harving såing på bøen sin og at han får hjelp til diverse reparasjonsarbeid på gården.Takk Jesus.

Ber at revmatisme scoliose migren problem høgre ytterside fot Gud vet forsvinner. Ber at en pakke med viktig innhold kommer fra utlandet som jeg har venta på lenge. ber at lån etter avdøde bror blir sletta eller får nok penger til det. Takk >Jesus.

Mistet 1 års fast vikar jobb.Kollegaen min er tilbake fulltid 1 april.Jeg ønsker en fast stilling 40 % minimum.Trenger stabilitet i økonomien nå.Har hatt det sånn nå i nesten 4 år…nok er nok .

Be at pengene skal strekke til, Guds velsignelse over økonomien

Vil noen be for min mor – hun har bukspyttkjertelkreft og må igjennom cellegiftbehandling før de eventuelt kan operere bort svulsten. Be om frelse også, at Herren sender de rette menneskene i hennes vei.

Vil dere be for meg? Jeg har fått hudkreft. Be at det ikke er ondartet og med spredning noe sted. Tusen takk!

Be om Jesu blods beskyttelse for noe som jeg tror er en åndskamp, der jeg blir dradd ned i redsel for hva som kan skje osv

Vær så snill å be for at mine foreldre tar kontakt med meg,og har noe positivt å fortelle!

En hjerteoperasjon skal utføres i dag. Ber at Gud, vår far, skal passe på pasienten og legene i Jesu navn!

Be gjerne om god kommunikasjon med en kollega på jobben i dag.Vi er veldig forskjellige og misforstår hverandre lett.Utfordrende å være seg selv.Jeg kjenner jeg blir kunstig i min væremåte for ikke å skape konflikt.Takk til dere som ber.Trenger visdom.

Be om ro fra Herren i en situasjon der jeg har satt en grense for hvor mye jeg kan greie å gjøre, og at det ikke blir for stor påkjenning å stå i dette

Min kjære kollega har vært gjennom et vanskelig samlivsbrudd. Min kollega prøver å stable seg på beina igjen, men har etter lang tid ikke fått solgt leiligheten, så situasjonen er svært fastlåst.. vær så snill å be for denne snille og gode mannen

Kjære allmektige Jesus Se til vår familie som er i stor nød på mange plan Hjelp oss Herre og velsigne alle de som ber sammen med oss Takk Herre

Ber om stryke, står midt i et samlivsbrudd.

Gode forbedere. Vil dere be for døtrene våre, at de finner seg gode, snille og frelste ektefeller? Be om Herrens løsninger. Tusen takk!

Hei. Vil noen igjen be for arbeidssituasjonen til mannen min? Engasjementet han er i nå, går ut i april, og da vet vi ikke noe mer. Vil dere be at det løses ut en fast stilling til ham? Takk, i Jesu navn.

Min bror har blitt skadet i ansikt og skulder, av et spark fra ei ku. I tillegg må han ta seg av barna, som er forkjølet. Min gamle mor prøver å hjelpe, men har nå blitt smittet med kraftig forkjølelse. Dette har hun ikke helse til, og er nå ganske omtåket. Be om at Gud nå griper inn i en vanskelig situasjon

Be om Guds mektige inngripen i to familiers liv. Be om at de må få barna sine tilbake, og at den ene familien må holde sammen slik at ikke ektefellene flytter fra hverandre i et desperat forsøk på å få barna tilbake på den måten.

Be for at min eks jeg finne tilbake til hverandre.Og hun blir kvitt sin fibromyalgi og dattera våres som sliter med konsentrasjonsproblemer.

Be at Grete blir frelst og helbredet fra all smerter i ryggen og blæra. Hun har mye smerter i mageregionen.

Be om helbredelse for prolaps

Ber at Gud, vår far, må gi liv til arrvevet i et skadet hjerte i Jesu navn! Det som er umulig for mennesker er mulig for Gud!

Har så mange oppgaver i forbindelse med et kristent arrangement og bekymrer meg noe. Be at det skal gå greit, at folk skal komme til samlingen, for alle som har oppgaver og at alle skal få et møte med Herren.

Be om en god helg for familien.Vi står i tøffe ting.Takk til dere som ber.

Plages med astma og rygg og angst.Takknemelig for tjenesten😊

Opplever å bli styrt følelsesmessig, og får gjerne en sterk skyldfølelse når jeg har hatt kontakt med vedkommende, med påfølgende unnskyldninger for alt jeg har sagt og gjort som vedkommende kanskje ikke var enig i. Dette blir slitsomt og tar mye energi. Be at Herren skal lede meg inn i en normal relasjon med denne personen og gi visdom og styrke til det Han har planlagt for mitt liv.

Be for min mann. Blir tyrannisert av sin datter. Be Gud gripe inn. Han har beseiret alt det onde.

Be om hvile og ny styrke. Be for to arrangement

Ber for mann som har hatt alvorlig hjerteinfarkt. Hjertet er svakt og slår meget uregelmessig. Ber at hjertet skal bli sterkt og slå regelmessig. Ber om et mirakel til Guds ære i Jesu navn!

Min far har vært hjertesyk siden han var i 30-årene….Han har opplevd utrolig mye smerter i sitt liv.Han er nå i 70 årene. Jeg ber i Jesu navn at dere vil be med meg om at han må bli frisk igjen.Jeg vet dette høres noe naivt ut,men ingenting er umulig for Gud.

Be for min far. Riktig bosted som Herren Jesus Kristus vil. Frelse. Trivsel i hverdagen.

Be for en kamerat med svulst.

Be for ei jente på sykehus med problemer.

Kjære, dere! Vær så snill å be for min mann. Han har ikke fått noen diagnose til tross for masse smerter. Ligger bare på sofaen, klarer ikke å spise, har gått masse ned i vekt. Vær så snill å be! Jeg tror, men er vanvittig redd! Gud bevare dere!

Kjære Jesus. Vêr så snill å fjern de stygge merkene jeg har i ansiktet. Jeg tørr nesten ikke se folk i øynene, og jeg har ingen selvtillit lengre.

Vær så snill å be for min ensomme og deprimerte onkel som har mange og alvorlige sykdommer. La han føle seg ønsket og elsket

Jeg er 43 år og har mistet livsgnisten… Jeg trenger å møte en mann jeg kan dele livet med

Be for en SMS i dag. Be at jeg skal håndtere en relasjon der jeg hele tiden får følelse av skyld

Kjære Jesus; hjelp en familie som er i krise. Er veldig takknemlig hvis mange ber sammen med oss

Be for ryggplage, for økonomi og at plan for å greie lån m.m. skal holde

Plages med astma og angst,ønsker og få tatt sertifikat..

Kan dere be for skadene og plagene jeg fikk etter fødsel og vanskelig ekteskap er så lei meg!! Takk!!!

Kan dere hjelpe meg å be for min kjære onkel Torstein? han skal på sykehuset i Trondheim i morgen.

Be at Guds kraft skal føre meg igjennom til å få et mer balansert liv der jeg tør å sette grenser. Er sliten spesielt av en aktivitet, vet ikke om jeg holder hele veien.

Kamerat som sterke smerter i hofta.

Be for henne som jeg elsker. Be om lindring fra angst, PTSD og annet. Og be om at hennes hjerte må åpne seg helt og fullt for meg, slik at den gode kontakten blir gjenopprettet. Jeg elsker henne virkelig – og håper så mange som mulig kan bli med i bønn!

be om at jeg kan bli frelst

Leiv

1 2 3 7