Be for andre

Aktivitet: 366 bønner. 92 bønneemner.

Klikk på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for og «ja» på bekreftelsen som kommer opp, da oppdateres tallet på antall forbedere for de enkelte bønneemnene. Les mer

 

Sorter:

Jeg trenger desperat en ny jobb. Jeg føler ikke at jeg strekker til i min nåværende jobb. Frustrasjonen min skaper problemet i ekteskapet og og i forhold til barna. Be om at Gud finner det stedet for meg som passer best å være på.

Jeg ber om hjelp til å få orden på alt som har blitt så vanskelig i livet mitt. Det handler om et brudd – jeg ber om at det skal kunne repareres – men og om mye annet. Jeg er så forvirret og roter ting til, og jeg vil gjerne ha hjelp til å be om at jeg klarer å forandre meg.

Håper noen kan be for min sønn. At smerter, ensomhet og økonomiske bekymringer forsvinner. Håper så inderlig at han finner kjærligheten snart <3 Takk Jesus

Takker for om noen kan be i forbindelse at jeg skal ta en blodprøve/senkning, etter mye plager med lungebetennelse, be at det ikke skal bety at det kan være tegn til kreft

Kjære Jesus Jeg ber for min datter og hennes to små barn Har store helseplager og i tillegg økonomiske problrmer. Hjelp dem på alle områder

Jeg har bedt Gud om et svar på en for meg veldig viktig ting. Dette har jeg bedt om i flere år nå. Jeg har også flere ganger vært framme til forbønn, på møter, for å få dette svaret. Det har ikke kommet noe svar enda… Vil dere be om at jeg skal få dette svaret. Jeg vet at Gud gjør alt i rett tid, men et svar på mitt spørsmål vil gjøre det enklere for meg å gå videre, på den ene eller andre måten.

Jeg ber om visdom i jobben min som overgår all forstand, i forhold til kollegaer spesielt og jobben generellt.Det trenger jeg, i Jesu navn.

Jeg tørr ikke å uttrykke meg på jobb som den jeg egentlig er.Kjenner meg liten og ubetydelig blant kollegene.Trenger visdom og forbønn.

Ønsker forbønn for angst og depresjon. Har mye frykt. Venter bare på at Herren skal fri meg ut.

Hei, datter ber om at min kjære, snille far friskner til så bra og raskt som mulig etter at han fikk hjerneslag for noen dager siden. Han har allerede vist en god del fremgang og jeg ber og håper at det fortsetter. Ber også om at jeg kan få Guds kraft og hjelp til å gi den beste hjelpen og støtten jeg kan for min far. Han har hjulpet meg og andre rundt seg så mye i hele sitt liv, nå ber jeg om at jeg får muligheten til å kunne hjelpe og gi tilbake. Ber om at han ikke blir plaget av uro og depresjon fordi dette skjedde, men at han får hjelp til å se at han gjør framskritt og at han får den beste hjelpen som er mulig.

At han beholder sitt gode humør og optimisme og stå-på vilje som er veldig viktig spesielt i en slik situasjon. Ber om hjelp til å fjerne alle økonomiske bekymringer både for han og på egne vegne, slik at stress og uro rundt det ikke skal forverre tilstanden. Guds rike velsignelse til alle som ber. I Jesu Kristi navn, Amen. Takk!

Kjenner på frykt og usikkerhet på arbeidsplassen.Be om gjennombrudd og frihet fra dette.Det er så tungt.Gud velsigne dere som ber.

Be for jente som jeg har hatt kontakt med i lang tid, og som jeg liker så uendelig godt. Hun er åpen om at hun sliter med mye, bl.a. angst.

Opplever nå at hun skyver meg litt bort.

Be om at det som er av hindringer mellom oss må komme bort. Be også om at hennes hjerte må åpne seg helt og fullt for meg.

Jeg tror på Forbønn og Bønnesvar. Takk til alle som står med i Bønn i denne saken! Som allerede nevnt, så har hun en stor plass i mitt hjerte.

Ber om forbønn for min sønn. Ber om all smerter forsvinner <3 Og at penger kommer slik også han kan ha et eget sted å bo. Takk

Be for min datter at ho finner seg ein mann,ho er så ensom

Takknemlig om noen kan be at jeg får den ro jeg trenger for å bli frisk. Herren kjenner alle ting

Ber i Jesu mektige navn om at jeg får meg en ny og meningsfylt jobb. Sliter så mye i hverdagen. Holder ikke ut. Takk til alle som ber.

Be om at en vond og komplisert familiesituasjon løses

Be om en løsning for oss i ekteskapet, jeg trenger mot.

Hei. Vil du be om en god løsning på et vanskelig og komplisert problem, at alt må ordne seg. Gud ser hva det gjelder. Be for dette. <3 Tusen takk. Ha det godt.

Be for kurs for par , at det må komme nok deltagere .
Dette er veldig viktig , med god undervisning!

Ber om frelse for J i Jesu navn

Herre, la ditt ansikt lyse over oss, alle disse jeg nå tenker på og alle mennesker

Hei.Jeg trenger forbønn.Jeg har slitt med ocd, som har ført til forskjellige typer avhengighet.Ønsker å bli renset og satt fri.Vet at i min sanne Gudgitte identitet eksiterer ikke dette.

Be for ein ung gutt at han må søke Jesus i livet sitt .

Av en eller annen grunn som jeg ikke greier å sette fingeren på kjenner jeg på uro og frykt når jeg er rundt min sjef spesielt, men også andre kollegaer.Ber om åpenbaring på dette og om veiledning.Jeg vil så gjerne kjenne freden igjen på jobb.

Be at mine luftveisplager skal bli borte i Jesu navn

Be for gutt som har bursdag i dag. Han er veldig kjekk men har hatt mye motgang og lite venner i livet. Er blitt mobbet og utestengt gjennom hele skolegangen sin. Be om at han får en kjempekjekk bursdag og mange hyggelige hilsener på Facebook. Be også om at han får seg lærlingeplass og en lys og god fremtid. Han synes det har vært veldig tungt og trenger en opptur. Tusen takk. Gud velsigne deg som ber rikt tilbake.

Be for søvnløshet og smerter. Takk!

Takknemlig om noen kan be at jeg blir løst fra det å ikke våge å si nei til en person fordi jeg blir urolig for hva som da kan skje, noe overnaturlig

Be at Herren skal gi meg klarhet i noe

Takk Herre at du hører bønn. Takk for at du hjelper meg med økonomi . Takk fordi du ser den enkeltes situasjon. i jesu navn.

Be for dame som er svimmel og kvalm og har oppkast. Dårlig balanse. Ikke i form i det hele tatt ! Trenger møje forbønn !

Ble oppskremt av noe i natt
Be at jeg få en god og fredfull natt og kjenne meg trygg

Be om et søvn-mirakel! Har slitt med søvnfrarøvelse siden jeg var ung og det gjør hverdagen så tung og det tærer på kreftene og helsa. Be om evne til å kunne sove ordentlig om nettene, og å kunne ta «power-naps» på dagtid ved behov, har aldri fått det til selv etter våkenetter med minimal søvn. Takk!

Be om at JESUS VELSIGNER MEG MED ET ØKONOMISK MIRAKEL.

Be for meg og mine nærmeste og noen andre jeg ber for til ånd, sjel og legeme. Be for noen bedrifter. Ønsker også forbønn for sykdom: To ektepar og deres plager, to med senilitet i forskjellige stadia, for meg som sliter med rester etter lungebetennelse, og uroer meg for prøver som skal tas, at det ikke skal være kreft.

Ber om forbønn for min sønn. Ber om styrke og helbredelse av psykisk uro. Og at livet hans vil «skinne» i glede og kjærlighet igjen <3 Takk

Ønsker forbønn for mine foreldre og meg selv, om god helse og nattesøvn, om håp og optimisme i hverdagen. Takk!

Be om at min mann forstår hva han må gjøre for at jeg skal bli.be om oppvåkning

Kan dere bekrefte for ekteskapet vårt og helbredelse for min mann
Fortvilet kone.

be inderlig om full helbredelse for vår mamma. hun har mye magesmerter som stråler ned i hoften, Hun har også fått et hissig utslett på mage og rygg. be om full helbredelse også i tarmene hennes- i Herren Jesu navn AMEN!!

Be om at jeg blir frisk i kropp og sjel. Og at vi får regn nok til å berge naturen; folk og fe og avlinger

Be for meg. Jeg har for høyt blodtrykk. Veldig vondt i hodet og nakken. Legen regulerer medisin. Men blodtrykket må gå sakte ned.
Be om Guds helbredelse.

Be i Jesu navn for den Norske kirke, be for misjonsarbeidet i Norge og i utlandet. Be for at folk må vise mer barmhjertighet for medmennesker, og takknemlighet for alt vi har fått av Herren.

Be for Guds styrke og fred!

Takk Gud!

Jeg ønsker forbønn for min sønn som lider av kronisk hodepine/migrene. ( smerter døgnet rundt) Hele kroppen er preget av dette nå både fysisk og psykisk(sliten) Tåler svært lite fysisk eller sosialt før smertetopper kommer. Det er så vondt å se han slik…håper deres bønn setter han fri <3 Takk for dere ber gode mennesker <3

Hei det gjelder min frelste kone, som har kreft i hjerne lunger og lymfer, Grethe Elasabet heter hun 66 år 4 barn og 8 barnebarn. hatt kreft siden Desember 2016.
Hun måtte haste avgårde i ambulanse 12.07. har fått nyresvikt med meget store smerter og hjertet er svakt skulle hun få ett hjerteanfall er det umulig med igjenopplivning.
Hun elsker Jesus av hele sitt hjerte og har vært kristen i 40 år.
Så vil dere ha henne på bønnealteret hver dag hele veien fremover så hadde jeg takket min Jesus for det og dere.
Jeg lover og holde dere orientert hvordan det går med grethe fremover, og det løftet vil jeg holde.
Hilsen hennes mann Knut,, vi er fra Haugesund.

Jeg ønsker forbønn for barna mine. Min datter og to sønner. Spesielt for min nest eldste barn, min sønn som trenger så sårt veiledning. Han trenger Jesus i hjertet sitt. Jeg ønsker at han skal møte sin frelser. At han skal klare å komme seg opp og fram, få gode venner, en jobb, og oppleve å mestre livet!
I Jesus Navn!
Takk!!

Be for en ung mann som sliter med mange helseplager og rus. Be om frelse og helse. Be om at personen må komme inn i Guds plan.

At sønn tilgir sin far som nå er inne for rusbehandling At forholdet kan normaliseres på nytt

Be for en ung mann at han må få fred for hva som er rett å gjøre i en spesiell situasjon. Gud vet om situasjonen.