Be for andre

Klikk gjerne på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for. Les mer

 
 

Sorter:

Jeg ber om hjelp i min bønn om at Herren sender en partner inn i mitt liv.

Jeg vil gjerne at dere skal be om at jeg skal være modig nok til å slippe noen inn, at noen skal våge å gripe inn og se meg, og at jeg skal være noen.

Ønsker så inderlig på bønnesvar og prøver igjen og igjen…. Min sønn lider av kronisk migrene (døgnet rundt) på fjerde året. Er sykmeldt fra studier, jobb mm Er veldig sliten både fysisk og psykisk. Be for han gode mennesker! <3

Be om at jeg blir frisk av bivirkninger fra livsnødvendig medisin. Og at de ikke gir meg varig skade. Mange takk.

hei,æ trenger forbønn for hjertet mitt,har alt for høy hvilepuls hele tiden og er redd for hjertesvikt mm:((angst,diabetes,depresjon,overvekt,trenger virkelig helbredelse,mvh Kyrre vidar

Be for min kone og svigerinne som har hatt ME i henholdsvis 4 og 16 år om at de må bli friske. Kyssesyken var forløpet til sykdommen for begge to. De står begge utenfor arbeidslivet/studie og er delvis sengeliggende. Kroniske muskelsmerter, hodepine, lite energi/utmattelse. Stort behov for hvile, lang resitusjonstid, store begrensinger med tanke på aktivitet/sosialt liv.

Verden har begynt å skremme meg. All volden og krigene og lavmålskonfliktene. Luften som blir mere og mere forurenset. Havene som flyter av plastik. Skitne elver og infisert drikkevann verden over. Gmo manipulert mat. Kulden og sulten i menneskene plager meg og får meg til å isolere meg selv. Det ser ut for meg at veldig mange bare tenker på seg selv og sitt eget ego. Snart dør en god venn av meg og etter det har jeg ikke lyst til vå være her lenger. Jeg er i ferd med å miste det lille håpet jeg hadde. Fint om noen kunne gå i forbønn for meg.

Erik Kildeberget

Be for venninna mi som er veldig nedfor og ensom. Hun søker trøst i alkoholen. Vi har kontakta evangeliesenteret, be om at veien blir åpnet og at hun får hjelp med det praktiske og økonomiske for å komme seg dit.

Kan dere be for vår familie som alle sammen har det så vanskelig, hver på sin måte, spesielt be for min sønn på 26 år som har store problemer blant annet med spiseforstyrrelser. Han har falt helt ut av samfunnet. Be om at vi må få det godt. Er så fortvilet nå!
Takk for hjelpen!
Hilsen Mor