Be for andre

Aktivitet: 63880 bønner. 8939 bønneemner.

Klikk på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for og “ja” på bekreftelsen som kommer opp, da oppdateres tallet på antall forbedere for de enkelte bønneemnene. Les mer

 

Sorter:

Be for far min. Han har vært dårligere i det siste. Han sier satan er mer aktiv nå og han skjønner ikke at ikke Jesus kan gripe inn. Takk for bønn!

Be for vårt ekteskap som er helt på bristepunktet. Må Gud bevare oss og gripe inn for å berge det. Velsigne dere som ber.

Be gjerne for min bror som på lørdag, skal gjennom noe som kan være veldig tøft for han. Be om beskyttelse, vern på alle måter og fred og at det ikke skapes vonde konsekvenser av det han må gjennom som igjen sårer andre. Gud kjenner saken. Gud velsigne dere som ber.

Hei. Jeg ber om forbønn for vår familie. Gud kjenner saken. Vi trenger å erfare at Jesus bærer oss gjennom det kommende året. Vi trenger frihet fra frykt.Vi står i en krevende situasjon og er i behov av gjennombrudd, helsemessig, økonomisk, praktisk, relasjonelt og åndelig. Vi trenger å erfare Guds omsorg, inngripen, fred og vern helt konkret. Spesielt lørdag 28. mai. Jeg vet av erfaring at Gud kan snu situasjoner til noe godt, og har håp til han om at han gjør det igjen. Gud velsigne dere som ber.

Be for en psykisk syk ungdom. Be om at hun snarlig tar i mot hjelp og søker Jesus. Be om at familien ikke blir ødelagt av alt sykdommen påfører dem.
Gud er mektig og ser disse menneskene!

Be for bedre helse, for styrke og ro.

Be om at jeg ikke har eller får hudkreft amen

Ber om forbønn for min datter som skal reisa tilStocholm ikveld og der skal ho vera til Søndag ilag med 2venminner .Liker det ikke då ho er gift.Er fortvilet over dette

Be om en konkret ting?

Ber om. frelse for mine2 døtre og1 sviger sønn.Jesus vil att alle skal verta frelst

Be gjerne for ryggen til en mann ❤️

Vil noen be for en liten med stygg hoste og halsvondt. Be for oss andre i familien også I Jesu navn
Herre Takk!

Be at noe som ikke er så bra skal la seg ordne og at det blir økonomi til det

Kan dere be for øynene mine,allergi,at jeg finner rett medisin.

Be for et evt treff at det vil gå fint
Kan dere også be at ei venninne ikke har blitt fornærmet over noe,Gud vet.at hun fortsatt forstår at jeg stoler på henne.Dette er veldig viktig for meg,da jeg står i en vanskelig situasjon.

Kan dere be at noe jeg bekymrer meg for går bra

Ønsker at noen ber om at det blir forståelse for at jeg setter grense frem til høsten for mitt bidrag i en aktivitet, kjenner meg så sliten, mentalt og sosialt, også at influensa skal slippe taket snart. Herren ser og kjenner alle ting. Be elles for mine, meg, andre til ånd, sjel og legeme, i Jesu navn

Be gjerne om vern for pappas helse gjennom Himmelfartshelgen. Gud velsigne dere som ber.

Be for en mann som skal i et møte med det offentlige i dag,at det uriktige blir rettet opp og at det gamle slettes.Takk❤

Be om at det ikke er noe galt med sønnen min og at han blir rolig amen

Be for min kropp, mine tanker og følelser. Jeg er sliten psykisk og fysisk, og veit ikke hvordan jeg skal bli fri. Negative tanker og vonde følelser tar styringen.

Be om et mirakel i forhold til søvn🙏🙏

Kjære Gud, Himmelske Far! Jeg ber om et mirakel for A. Fri henne fra kreften og reparer kroppen hennes til minste detalj! Kom med din kjærlighet, forsoning og fred til hele familien. Takk for at Jesus døde for oss på korset. Takk for at han tok våre synder og våre sykdommer på seg!

Amen i Jesu navn

En liten oppmuntring til dere alle:
Hold ut, ikke gi opp å be! Stå fast på Guds løfter. Ingenting er umulig for Gud.

Vi fikk et fantastisk bønnesvar i dag. Takk til alle som har stått sammen og bedt for en mann med kreft. I dag fant ikke legene kreften i magen. Halleluja!

“Alt det to av dere på jorden blir enige om å be om, skal de få av min Far i himmelen. For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem”.

Mitt nye bønneemne er at alle dere som trenger helbredelse skal få det i Jesu navn.

Savner noen som er gått bort, er så tungt iblant

Be for min kropp, mine tanker og følelser. Jeg er sliten psykisk og fysisk, og veit ikke hvordan jeg skal bli fri. Negative tanker og vonde følelser tar styringen.

Be for mann med kreft <3 Be om helbredelse og mirakel.

Be for en ung mann som strever med et vanskelig valg. Be om at Guds vilje må bli klart for han, og at han får styrke til å etterleve det.

Her er så sterke krefter mot meg at det er vanskelig å gjøre de enkleste ting. Be demoniske krefter om å vike fra meg i Jesu navn. Be om kraft og styrke. Be om at der banes vei slik at jeg får ferdig Skattemeldingen innen fristen 31. mai. Jeg ber og ber og bryter og bryter selv men det er nå ikke tilstrekkelig. Jeg har tidligere fått god hjelp av forbønn på denne siden. Er veldig takknemlig. Gud velsigne deg.

Be at noe jeg har gitt til et gudshus skal bli satt pris på, få tilbakemeldinger

Kan dere be for tante og hennes familie,og en kreftsyk mann som bor like ved dem.

Be for en mann som innehar et veldig sinne/raseri,at Gud må løse ham fra det🌿Takk

Be at min mor kan få god hjelp når hun skal til legen, be om visdom for legen.

Be for søster som skal gifte seg i morgen og som gruer seg sån ,at alt går bra amen

Be om at det skal bli en god løsning for alle i et tiltak om faste samlinger m.m.

Be at ikke denne dagen, og dagene framover blir ødelagt av dårlig form, har CFS/ME og veldig mye hodepine ++ Be at jeg kan orke praktiske oppgaver og være litt sosial uten å bli verre i etterkant. Be om en fin vår og sommer på alle måter med nye krefter og oppmuntrende hendelser. Takk!

Be for meg i dag at husleiekontrakten og alt med dette kan underskrives og følger loven🌷🌿Be at jeg blir løst og fridd ut fra angst som jeg har hatt siden jeg var liten.Takk til deg som ber❤

Hei. Først vil jeg fortelle at Kerry med familie er mye bedre, og mitt høyre øre er helbreda! 🎶🎹 ⬆️ 🎼

Be gjerne om helbredelse for Tender og hennes katter, at jeg får styrke til å gjøre ferdig hagearbeidet, og det andre som Herren vet om.

Velsigna være ditt omsorgsfulle hjerte.
🌸 🌼 🌸 🌼 🌸 🌼 🌸

Kan dere stå sammen i bønn for en mann som har kreft. Be om at han skal bli helt helbredet i Jesu navn. Be om at undersøkelsen han skal på på tirsdagen skal gå bra. Amen!

Kan Dere be for min bror som er på sykehus om helbredelse meget syk be att han må bli frelst be for meg att jeg blir gjel fri be for familien min må bli frelst be for UKRAINA må bli slut på krigen i Jesu navn Amen Takk til dere som Ber

Be for noe og at jeg alltid ser mennesker slik Jesus gjør, møter alke med samme kjærlighet. Vi skal gjøre godt mot alle uten baktanke om det er overgriper kristen eller den alle baktaler og urefleklert.

Ber om bedre helse. Evne til å legge bak meg det som har vært vondt. Hevntanker. Men først og fremst bedre søvn og mer overskudd. Mindre hodepine og svimmelhet.
Amen

Be for en kontakt om glede og godt fellesskap. Be at penger skal strekke til for noe

Jeg sliter med vonde depressive tanker, forvirring, angst, frykt, skam, utmattelse og bekymring. Er sliten av å kun eksistere, ikke tørre å ta det neste steget og ikke klare å utfordre/eksponere meg selv. Jeg trenger Guds stadfestelse for mine valg og veien videre, og helbredelse for sinn og kropp. Hilsen en sliten ensom mann. Takk for deres bønner!

Kan dere be for ung dame som har store plager etter trekking av jeksel.

Be for en reise, om Guds timing, velsignelse og beskyttelse.

Be for kommunikasjonen mellom meg og min søster spesielt i uken som kommer. Hun er i en stresset situasjon. Gud velsigne dere som ber.

Be for hodeverk og plagsom Rosacea i ansiktet.takk💜

Be gjerne for vond nakke og rygg, for muskler, nerver, sener, skjelett. Om en Guds berøring til varig forandring.❤

Be at jeg ikke mister motet. Har ventet så lenge på hjelp og bønnesvar.

Be for en dame at øyebetennelse forsvinner, at tårekanaler begynner å fungere normalt og for ulike hudproblemer i ansikt og kropp.

Be om fullstendig frihet fra all migrene og hodepine m.m. Takk!

Be om fred til en familie i dag og uken som kommer. Gud kjenner saken.

Be om at kollega får tilsnakk av sjefen for dårlig oppførsel og div problemer hun lager på arbeidsplassen

Kan dere be for mine øyeplager,er svært plagsomt for tiden,mvh dame 49 år.

Gudstjeneste og veien dit, morgendagen og uro. Guds fred! Herre du kjenner alle ting i Jesu navn

Be om at en ønskedrøm jeg har går i oppfyllelse! Tusen takk og Guds velsignelse!

Hei

Be om at Jesus med sin Ånd skal trenge inn i mitt forherdete hjertet. Jesus kjenner meg og vet hva jeg har gått igjennom.

Mvh
David

Be at smerte i legg forsvinner, tusen takk ❤️

Jeg er gravid og ber om at barnet i magen min er velskapt og friskt.

Be for 2 Gudstjenester og om mulighet og helse til å delta.

Be for ei venninne som har hatt et stygt fall, gled på glatte fliser, slo hodet mot en murkant. Slo i stykker ei tann og fikk brudd bak øyet og må opereres.

Be for en dame som har vondt i bena.

Kan dere be om helbredelse for Rosacea.

Be for en sak! Gud vet hva det gjelder!

Be om at jeg ikke blir baksnakket og sett ned på.Be om at jeg skal være sterk og ikke grue meg.Amen

Ønsker forbønn for min mann som plutselig mistet hørselen

Be for et besøk på alle vis❤️

Vær snill og be for meg om å bli frisk og smertefri.
På forhånd tusen takk.
Marit

Be for noen som har gjort et krafttak for fellesskapet, elles for min helse og økonomi, for noe jeg har mistet, finne igjen

Be at nedbrytende og ødeleggende krefter skal vike i Jesu navn, be at det skal komme et kristent ektepar hit med kall til å velsigne og bygge opp igjen det ødelagte. Be for mine, meg, andre om en velsignet helg, om nåde, helse og fred

Kan dere be om at en komplisert situasjon må ordne seg etter Guds vilje.og for alle involverte i den familien.

Ber for Ukraina ❤️

Kan dere be for fem familier med ulike sorger.

Jeg er blitt sterkere,men trenger mer krefter i en vanskelig situasjon,takk til dere som ber,Gud velsigne dere.be også at ” noe” må gå fint.
Kan dere be om helbredelser for familie som lider mye av kroniske sykdommer.

Be at jeg ikke har MS,ble redd da jeg googlet,og for min fordøyelsessystem.

Be for jente på 20 år om Guds vilje i hennes liv. Be om at hun får noe meningsfylt å gjøre fra høsten av . Be om at hun får motivasjon til de rette ting

Vil dere be for min sønn som har smerter i hofte.Be om helbredelse ,så han slipper og skifte hofte . Takk ❤️

Kjære Gud, Himmelske Far! Jeg ber for A og hennes familie. Hun er så syk og det er så mange som lider! Det ser så mørkt ut Gud! Og noen er til og med sint på deg Gud! Men hvem skal vi ellers gå til? Jeg vet ikke om noen annen klippe! Kom, om så i siste nattevakt! La din vilje skje! For Jesu Kristi skyld! Amen.

Be for en som er sliten at hun får sykemelding fra legen amen

Be om at jeg ikke opplever dødsfall når jeg er alene på jobb amen

Ber om forbønn for ein urin prøve som skal undersøkes på sykehus frykter det verste

Be for en tradisjon, få fortsette, verdier på spill

Vil dere be for min sønn som har smerter i hofte.Be om helbredelse ,så han slipper og skifte hofte . Takk ❤️

Kan dere be for en familie som mistet sin ca 70 år gamle mor i kreft 17 mai
For en familie som har dødssyk mann,at han møter Gud og for familien
Kan dere be for ei som er kreft operert,kreft borte,men går på sterk cellegift,at legene finner ut rett vei videre.og for hennes familie og kjæreste.
Kan dere be for to familier som har opplevd mye vondt,om styrke.
Kan dere be at en mann ordner opp med sin familie.
Kan dere be at sannheten kommer frem i noe som jeg står i,Gud vet.
Fred over Ukraina ❤️

Be om at jeg får solgt campingvogn med spikertelt snarest, til ok pris. Kjøpt rett før strømpriser gikk til himmels, og har ikke råd å sitte med den.
På forhånd takk for forbønn

Jeg får veldig angst i gitte situasjoner og ønsker,ber,om forløsning fra dette!Herren Jesus har sagt vi ikke skal frykte eller engste oss❤🌿Takk til deg som ber.

Jeg ber dere bønnemennesker å be at en mann får en ny berøring av Herren Jesus til omvendelse og frelse🔥🌿Vi mennesker er skrøpelige og svake men Herren er sterk og trofast.Takk for bønn🌷

Herre vi ber for et møte i Jesu navn!
Om alle ting, Herre gå foran oss og om ditt blods beskyttelse i og over oss i alle ting. God kommunikasjon, alt! Du vet Jesus ❤️

Be for noen med en plage om legedom og fred i Jesu navn. Herre du vet hvem det gjelder. Vi ber også for tida framover amen

Be for salg av et hus, at det skal bli raskt solgt og prisen ikke blir dårlig.
Takk!

Be om Guds velsignelse for arbeidet på gården . Og at inntektene øker kraftig

Kjære GUD, jeg sliter med å bli hørt og forstått!!!
Så hjelp meg da Kjære GUD så sannheten kommer frem,
Takk GUD, AMEN

Be at noe ikke ” kom feil ut” i en samtale.

Be for noen som skal på misjonstur i sommer . Be om Guds vilje i deres liv og Guds beskyttelse og ledelse framover

Be for en som skal gifte seg neste uke at alt går bra og at hun ikke skal grue seg til noe amen

Be om at det går bra i natt og for magen min amen

Jeg sliter med synd, sosial angst, menneskefrykt, isolasjon, ensomhet, motløshet, slitenhet, skam, forvirring, selvforakt og depresjon. Jeg klarer ikke å se veien jeg skal gå videre, hva jeg skal jobbe med og hvor jeg skal bo.

Plages med vondt i bihulene og hodeverk, kan dere be at det går over.skal selvsagt til lege om det ikke gir seg.takk.

1 2 3 90