Be for andre

Aktivitet: 70266 bønner. 9933 bønneemner.

Klikk på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for og “ja” på bekreftelsen som kommer opp, da oppdateres tallet på antall forbedere for de enkelte bønneemnene. Les mer

 

Sorter:

Jeg bor i blokk, og i går var det visning på leiligheten over meg. Her er veldig lytt, så er fint om noen kan bli med å be om at den som flytter inn er etter Guds vilje. Sånn at de nye naboene over meg ikke blir slitsomme og plagsomme. Regner med budrunden nå er i gang. Takk! Må Gud velsigne deg som ber.

Vil dere be for storfamilien denne høsten, inkludert langvarig besøk fra utlandet, at det blir til velsignelse og glede for alle, at Guds fred og godhet kan få styre og merkes i alle relasjoner. At ingen føler seg utenfor eller får for mye stress. Vi ber om både frelse og helbredelser! Takk!

Be for behandlinger hos fysioterapeut for sterke plager denne høsten. At det vil hjelpe godt og at jeg får timer ofte nok. Også om muligheter til å så frø og vitne for henne om Jesus når tiden er rett.

Be om et mirakel i forhold til søvn!

Be at jeg skal få visdom til å rette opp en feil, noe som ble sagt. Be elles for mine, meg, andre, spesielt noen jeg tenker på, for tre familier, og noen andre, til ånd, sjel og legeme. Herren kjenner alle ting. Be om å få være under Herrens ledelse

Fortsett å be om situasjon og tusen takk for all bønn

Be om beskyttelse for meg og mine
Be om at Gud må gripe inn

Kommende alvorlig kritisk og potensielt situasjon! Be, be, be!

Frels de ufrelste i familien, vern om de og beskytt dem, kjære Jesus!

Ber om gjennombrudd, helsemessig, økonomisk, praktisk, relasjonelt og åndelig.
Ber om at familien får kjenne Guds omsorg, inngripen, forsoning, gjenopprettelse, fred og vern.

Ber om åndelig veiledning til å kun søke sunne relasjoner, og hjelp til å møte en partner etter Guds hjerte!

Takk Himmelske Far, for at du kan snu håpløse og vonde situasjoner, du kan fikse ødelagte relasjoner og vanskelige forhold.
Vi ber om Jesu blods beskyttelse, Himmelske Far. Vi ber om beskyttelse, liv og helse, og sann utfrielse, i Jesu navn, Amen.

Be for p at han tar i mot beskjeder og ikke er frekk amen sliten

Ønsker forbønn for at det slutter regne på Nordvestlandet hvor jeg bor.Har regnet i nesten hele sommer. Blir deprimert og tiltaksløs.Takk.

Ber om indre fred, ro og trygghet. Jeg må bli satt fri fra avhengighet og latskap. Sosial angst, skam og relasjonstraumer gjør at jeg stenger meg inne. Har ingen venner, tør ikke ta initiativ og vise meg ute. Jeg trenger et mål, mening og retning for mitt liv. Ønsker å oppleve Guds kraft og kjærlighet. Trenger Guds ledelse mtp utdanning og yrkesvalg.

Be for at en eldre mann som er meget dårlig til beins, skal få beholde førerkortet! Han bor på landet,så dette betyr svært mye for ham. Gud velsignelsen dere som vil være med å be. Amen💐

Be om helbredelse for magen til S amen

Kjære Gud. Leg min voksne datter i ånd, sinn og legeme. La det bli forsoning mellom oss. Tilgi meg for at jeg ønsker å ta livet mitt. Sett meg fri fra depresjon, angst og kronisk sykdom. Hjelp meg økonomisk. I Jesu navn, amen.

Be at jeg får sove ut og hvile ut denne uka. Be om ekstra beskyttelse over meg og min mor og øvrig familie. Takk!

Be om velsignelse over et besøk, en potensiell ny venninne. Det hadde betydd mye for meg å få en venninne som bor i samme by da jeg ikke kommer meg rundt pga av sykdom.

Kan dere be om kraft? Er så utmattet. Også tung i hodet og litt rusten i halsen. Be at jeg ikke blir syk med noe.

Kan dere ba at jeg ikke får nyrebekken betennelse igjen,er svært engstelig,dame 49

Takk gud for den store velsignelsen jeg kommer til å få
Takk til alle som har bedt for or meg og mine

Be om at jeg skal bli kvitt vonde minner fra fortiden
Be om et ektepar skal bli frelst

Be for at jeg skal takle forskjellige relasjoner bedre be for helbredelse

Be om at to personer skal slutte å røyke

Takknemlig for stor endring og bedring i livet mitt den siste tiden. Ønsker forbønn om at livet mitt fortsetter i en god retning med hjelp og bedring videre. Tusen takk!

Be for dame som har vært narkoman men vært frelst noen år . Be om at Jesus sletter ut fortiden og leger alle sår
Be om Guds beskyttelse over tankene og sinnet og en ny giv framover . Be om en veldig velsignet tid framover

Be om visdom om jeg skal samle noen til et lag, hva som er riktig å gjøre

Be for en med blodkreft. Be også for en med asperger. Og at ingen onde åndsmakter må ha makt og innflytelse i livene deres.

Velsign vårt hus velsign vårt bord velsign den hele vide jord, velsign oss med din milde hånd, Gud fader, sønn og hellig ånd ♥️ se oss syndere i nåde, la hellige ånd lede oss, amen. Takk og velsignelse for alle som gir forbønn fra hjertet.

Hjelp meg be om nåde , 18000 til husleie og 8000 til strøm så jeg og barna får bo her. Be om inntekt og bedre helse. Ber fader vår. Gud velsigne deg som ber tusen takk ♥️

Be for mine kjeveutfordringer. Særlug den venstre side hvor kjeven sklir utav ledd. På forhånd hjertelig takk!

Be om klrhet for et møte og for en reise

Be for at vi rekker toget idag.Gud vet.Amen

Ønsker forbønn for en relasjon som tapper meg for energi fordi vi har så ulike interesser og er så forskjellige samtidig som vedkommende har stort kontaktbehov. Be at det skal løse seg for oss begge, meg for nok tid til å hente meg inn igjen, vedkommende for nok aktivitet. Be for kontakt i dag at jeg mestrer å holde på nødvendige grenser

Ber om forbønn og helbredelse for utslett i “lyske” i Jesu Kristi navn, amen.

Be om at Gud stadfester hva jeg skal videre. Trenger bekreftelse og trygghet

Vil dere for meg og en sak som er svært vanskelig. Be om at det må bli en ordning på det ganske snart da det har vart i mange år.

Hilsen en som er trett

Be om at all angst,uro i meg blir borte,og at jeg får vilje til og slutte ogrøke og at lungene mine blir bra igjen 🙏

Er dårlig på det sosiale med de som står meg nær, invitasjoner m.m. Kjenner så på utilstrekkelighet og svikt, skulle maktet mer, men vi er så forskjellige, trenger mer ro enn mange. Blir ikke et så godt vitne for Mesteren som jeg sikkert skulle

Be at jeg blir frisk fra rhinitt i nesen og pustestopp på natta. Fibromyalgi og bedre syn må jeg få.

Be for meg om helbredelse fra angst,hjerteuro, søvnapne og smerter i kroppen.

Kjære Jesus. Tilgi meg og hjelp meg ut av denne forferdelige situasjonen jeg er i. Jeg vet det er min egen skyld og at jeg har sviktet . Se i nåde til meg. Ber om bønnesvar og velsignelse for alle som har skrevet på denne siden 🙏❤️

Be at jeg blir helbredet i nakken og hodet. Føler meg litt svimmel og ustø. Gud velsigne dere.

Be for hjernen til barnet mitt at han ikke er hjerneskadet amen

Ønsker forbønn for det praktiske i forbindelse med et besøk

Be for kvinne at hun skal være omsluttet av kjærlighet fra Gud og mennesker, elles for mine, meg, andre om nåde, helse og velsignelse, for relasjoner, Herren vet. Be også for min økonomi at Herren skal gripe inn

Be for en sammenkomst. Guds vilje og ledelse i alt.

Ønsker forbønn, sliter med migrene, uvelhet og ryggsmerter. Veldig sliten nå.

Se oss syndere i nåde.
Velsign vårt hus velsign vårt bord velsign den hele vide jord velsign oss med din milde hånd, gud fader, sønn og hellig ånd.
Takk for forbønn, amen

Be om at jeg blir kvitt skam og selvforakt, og at jeg får et personlig møte med Gud. Trenger trygghet, bli trygg på meg selv og min maskulinitet.

Takk for at dere har bedt for min svimmelhet. Det antas at jeg har fått krystallsyken. Men takk Gud at jeg har blitt helbredet ved at dere har tatt meg i deres bønner. Er litt uvel enda, men jeg vet at Gud vil bli helbrede meg 100%. Takk og Gud velsigne dere som har bedt og ber for meg i dag.

Be at min bror bli frelst.

Hei. Jeg trenger forbønn for at jeg denne høsten får mulighet til å være stabil i lovsangstjenesten. En krevende familiesituasjon begrenser meg og jeg ønsker ikke at det skal gå utover tjenesten min. Be også om meningsfulle relasjoner i tiden fremover. Gud velsigne dere som ber.

Vil dere be? Tilgi noe, velger dette bort. Fred i Jesus og renselse, i sann og ikke selvopptatt tro.

Be at ‘ noe” ikke er farlig

Be for noe som engster meg,at jeg får indre ro.Gud velsigne dere alle ❤️

Be for at et par skal holde sammen
Be om håp

Be om at en dame skal bli kvitt helseproblemene sine
Gud vet

Be for en person som har blitt utsatt for mobbing over mange år
Be om at personen skal få oppreisning for dette
Be om at det skal bli konsekvenser for mobberne

Det er makt i de foldede hender! Vil noen være med å be om at smertene mine forsvinner? Tusen takk til dere som vil be💐🌞

Be om hjelp og beskyttelse mot angst og uro. Trygghet og fred i Jesus. Tusen takk.

Vil tilbake til å være og leve som en kristen. Er redd jeg har tatt skade på min sjel, og det Jesus har gitt meg i det skjulte som jeg alltid lengtet har forsvunnet. Be om ikke det. Gudsfrykt, mer enn noen gang og all tvil i forhold til et valg forsvinner. Visdom.

Kan dere be at vondt munnsår forsvinner.dame.

En siste sjanse, men da bare om noe blir klart åpenbart for denne personen. Og tatt hardt tak i. Synden egoisme og selviskhet og å bli satt i noen særstilling. Og spesielt en ting.

At jeg ikke må gi tidsånden noen del i meg, eller noe som styres av det gamle mennesket. Men at Jesus vinner skikkelse i meg. Om jeg holder fast på noe hardt som jeg er tilgitt fra og helt fri fra, så at jeg gir slipp og heller slipper gleden inn og gir denne gleden videre I vitnesbyrd med livet mitt og ordene mine.

Be om at jeg får klarhet i hva jeg skal jobbe med og hvor jeg skal bo. Er usikker og forvirret.

Be om helbredelse og frelse for ei jødisk dame m kreft m spredning som er operert og tar cellegift, tusen takk!

Be at ugudelige sjelebånd blir brutt i en persons liv.

Kan dere be om noe?

Hei. Be gjerne for Ruth. Ho fyller 83 idag, og er ennå ikke frelst og fødtpåny.

Be gjerne om at alt vil gå over all forventning mht å få bilen på veien igjen, og at Herren’s vilje skjer mht om vi skal bli her eller flytte på oss.

Velsigna være ditt omsorgsfulle hjerte og ha en velsigna dag videre! 😊 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

Be om Guds salvelse over et treff med en bekjent, og om helse og kraft.

Be om hjelp mot langvarig søvnmangel, be om dyp helbredende søvn.

Be om at jeg blir ledet til å ta et valg, Gud vet. Takk.

Gud, hjelp meg å overvinne sosial angst, skam og frykt. Veit ikke om jeg holder ut lenger, da jeg er redd for alt. Hjelp meg å finne løsninger på mine utfordringer og en fremtid.

Kan dere be om noe?

Kan dere be om at mor og tante meg blir helbredet for grønn stær, om Gud vil? Ellers takk for hennes gode holdninger.

Velsign vårt hus velsign vårt bord, velsign den hele vide jord, velsign oss med din milde hånd, Gud fader, sønn og hellige ånd.

Trenger sårt forbønn, be den hellige ånd lede meg. Be også for HC, amen.

Kan dere be om at jeg vitner med liv og ord igjen. Har blitt helbredet ved å tro Guds Ord 100% ikke tidsånden.

Be for de som skal/er på ferietur, en annen også på reise, at Herren skal beskytte og bevare, noen andre og for oss som er hjemme

Be om at jeg klarer å beseire angst, skam og frykt, og klarer å komme meg ut døra. Jeg er utmattet og bekymret for min fremtid og veien videre.

Be at jeg får sove ut, hentet meg inn igjen. Be for et besøk, og for en relasjon, om Guds ledelse og vilje i alle ting.

Be om vern mot åndelige angrep her på stedet, mye krefter i sving og flere folk som jobber aktivt for “den andre siden”, vi ber om Jesu blods beskyttelse. Helse, kraft og fred.

Be om at jeg får et sted å bo og penger til mat.

Kan dere be om vekkelse hvor jeg bor. At jeg aldri mer går over grenser. Takker Jesus med livet mitt fra nå av.

Etter mange år med savn og sorg , svik og løgner og jeg var helt i kjelleren så skjedde noe helt uventet som snudde alt for meg på hodet .. et øyeblikk tok det . Møtte en mann , han har fylt hjertet mitt med alt jeg har bedt om . Så godt å dele og gi av kjærligheten min .. kjenne gleden og at hjertet mitt har blitt som før .. for en følelse , å bli elsket og vær elsket . Ber om styrke for denne mannen da han er i en vanskelig situasjon , be om at følelsene hans og mine og vi sammen forblir brennende for begge og at vi snart kan være sammen igjen for alltid . Det jeg ikke skjønner med at han har blitt stille føler jeg i mitt hjerte er pga situasjonen og ikke at han mistet alt på et øyeblikk . Takk .

Be for meg – jeg er så svimmel. Gud velsigne dere som ber.

Hei. Jeg ber om forbønn for vår familie. Gud kjenner saken. Vi trenger å erfare at Jesus bærer oss. Vi trenger frihet fra frykt.Vi står i en krevende situasjon og er i behov av gjennombrudd, helsemessig, økonomisk, praktisk, relasjonelt og åndelig. Situajonen er veldig stressende. Vi trenger å erfare Guds omsorg, inngripen, fred og vern helt konkret. Spesielt i helgene. Jeg vet av erfaring at Gud kan snu situasjoner til noe godt, og har håp til han om at han gjør det igjen. Gud velsigne dere som ber.

Be for en epost, for planlegging og gjennomføring av en reise, noe gjøre da, og hvordan ordne en kontakt at det kan lykkes

Trenger forbønn for forholdet vårt. Jeg er frelst, han ikke.
Ber om lys i situasjonen, at Gud møter han. Klarhet.

Be om at jeg får indre fred og ro, og retning/kall for mitt liv.

Be om at Gud kun leder meg til mennesker som ser på meg som Jes. 38-39, helbredet, og som ikke ser på hvem jeg er, som gjerne må bruke meg. Bare de trenger at tjener dem kun for sin del og ikke tenker noe på at det er godt for meg. De trenger det. La meg aldri få noe om det ikke er til nytte for min neste. Tjene ikke for å bli tjent, men på grunn av hva Jesus gjorde på Golgata.
Tjene for å lide.

Kan dere be for ei som er i fødsel nå

Kan dere be for noe nå

Be at nyrebekken betennelse ikke kommer tilbake,at jeg får indre ro for det
Kan dere også be at jeg får ro for noe annet helsemessig.tusen takk ❤️

Be om klarhet for en reise og kontakt da og ellers, planlegging uten altfor mye stress, ellers for mine, meg, andre til nåde, helse og velsignelse, bli bedre for alle

Ber om forløsning og utfrielse fra mange års sykdom og medfølgende massiv apati.
Ber om å bli sterk og frisk i Herren, på alle måter.
Takk:)

Be om beskyttelse og fred for moren min og hele familien.

Be om frihet fra hodepine, trykk, migrene. Be om god søvn og velsignelse over et besøk. Takk!

Kjære forbedere. Be for meg. Jeg våknet at jeg var svimmel.
Har ubehag i brystet og føler at det ikke er som det skal være i kroppen min. Gud velsigne dere.

1 2 3 100