Be for andre

Aktivitet: 33138 bønner. 4261 bønneemner.

Klikk på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for og “ja” på bekreftelsen som kommer opp, da oppdateres tallet på antall forbedere for de enkelte bønneemnene. Les mer

 

Sorter:

Ber for alle syke, og også de friske i disse harde tider vi lever i. Mange sliter psykisk med ensomhet og engstelse.
Og det å være kronisk syk midt i alt dette er knalltøft! Kom herre, Jesus. Kom!
Amen!

Hei. Jeg ber om forbønn for denne helgen. Vi står i en tøff situajon økonomisk, praktisk og helsemessig. Det er psykisk krevende, spesielt i denne tiden. Be for vår familie og relasjonene der spesielt denne helgen. Gud vet. Takk til dere som ber. Gud velsigne dere.

Ber om hjelp til å finne meningen med livet. Har ikke noe håp lenger.

Jeg er med i et styre som jeg er i tvil om jeg skal fortsette å være med i. Vil dere be om at jeg kan få visshet om jeg skal fortsette å være med i eller om jeg skal trekke meg. På forhånd takk. Hilsen en dame

Be for barna våre på 6 og 9 i en vanskelig tid med skilsmisse. Be om at vi som foreldre skal bli styrket fysisk og psykisk så vi selv får det bra, og ikke minst kan støtte barna på best mulig måte. Be om full helbredelse av de plager vi foreldre har, så ikke det tar energi som bør gå til barna.

Trenger sårt forbønn mot søvnforstyrrelser, hjelp til å få sove godt og nok, jevnlig, ikke bare en gang i blant.

Vil be om en snarlig løsning på en vanskelig sak. Det er så slitsomt så vær med å be om at dette må ordne seg snart.

Jeg har problemer jeg ikke vil gå i detalj om men jeg ønsker å få hjelp til noe jeg trenger økonomisk støtte for. Det skjer ikke mirakler men jeg ber om forbønn om at det vil skje og det må skje snart. Det gjelder å berge liv.

Vil be om forbønn for en vanskelig sak som gjelder bedehuset her på stedet. Be om det må bli en snarlig avgjørelse enten det gjelder salg av huset eller en annen måte og ordne det på. Det er snakk om stor gjeld på huset. På forhånd takk.

Be for ung voksen jente som trenger litt jobb. Be om ledelse og åpne dører og motivasjon

Be for en familie som trenger ny styrke og kraft og en veldig god tid framover. Be om masse velsignelser over dem framover. Og at de skal kjenne at Gud har full kontroll

Be for en mann som trenger ny styrke og kraft. Be om motivasjon og ledelse framover og alt godt for familien hans .

Be for 2 behandlings timer jeg har denne uken, at de kan bli til god hjelp. Og om en velsignet helg med sosialt samvær og Guds fred. Be også for et treff og sykebesøk på mandag.🙏

Vær så snill, be om at jeg får en god dag på jobb.

Amen

Be for ung mann som har vondt i ryggen. Be om fullkommen legedom. Be om Guds vilje i hans liv

Hjelp meg, kjære Gud. Jeg vil slutte som sykepleier. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal ta fatt på en ny karriere eller hva det skulle være.
Pandemien har gjort en allerede for stor arbeidsmengde bli helt grusom. Det finnes ingen håp for lønnsøkning eller bedre arbeidsvilkår. Bare tomme løfter og løgner. Jeg er er utslitt. Og jeg kan ikke utsette min egen familie for hvor deprimert jeg er blitt lenger. Be for helsevesenet. Alle brennes ut, en etter en. Til slutt er det ingen igjen.

Vær så snill å be for at jeg skal klare å slutte å snakke høyt blant folk.. Jeg er så dum og kan ingenting. Så fornærmer jeg alle jeg møter. Jeg hater meg selv. Jeg er ikke verdt en dritt.
Be om at jeg får fred snart. Snart orker jeg ikke mer. Jeg hater meg selv så inderlig. Jeg vil ikke leve mer.

Be om at jeg får igjen de pengene jeg har mistet

kommet i vanskelig sitiuasjon både økonomisk og psykisk som følge av svindlere. Har også en person ved navn Angela som er alvorlig syk. Jeg er av og til så depresiv at selvmord er innen rekkevidde.

Jeg ber om helbredelse av mitt prostataproblem og bekyttelse mot alle onde krefter, i Herren Jesu Kristi navn. Amen.

Er så sliten etter mange år med kroniske smerter og sykdom. Be om optimisme og framtidshåp. Be også om nære venner i samme by. Takk!

Jeg går gjennom en stor krise. Jeg er helt alene og trenger hjelp. Utslitt etter mange år med slit. Hjelp meg Gud!

Be om at jeg ikke blir smittet av corona da jeg jobber med pasient som er smittet amen

Kjære Gud i din store miskunn å barmhjertighet ber jeg deg velsign barna mine med et stabilt trygt hjem kjære Gud ingen ting er umulig for deg kjære Gud ber deg velsigne oss med et eget hjem så vi ikke må flytte mer men hvite at hær kan vi bo så lenge vi vil Gud være lovet amen

Be for at jeg skal bli kvitt all angst, og stress som setter seg i kroppen. + svimmelhet og andre plager. I Jesu navn🙌

Skikkelig syk. Har en sykdom/tilstand som har fratatt meg de fleste muligheter/valg i livet, som å sakte visne hen og dø. Er fortsatt ung-voksen, men har siden tenårene blitt mer og mer ødelagt, nå orker hverken kropp, psyke eller kognitive evner å fungere særlig mer. Orker ikke relasjoner, og blir mer og mer ensom og deprimert.
Hjelp!..

Ønsker forbønn om mer overskudd i en krevende hverdag med syk, pleietrengende mann.

Be for sønn med hjerneinfarkt som søker om opphold på Sunnås sykehus. Ber om at han må få er bra tilbud.

To søstre som ikke vil ha kontakt med mor og far. Løs opp i denne konflikten, så alle kan møtes og prate sammen som en familie.

En sønn som snart skal begynne på videregående og en som snart skal begynne på ungdomsskolen. Be om de må komme i klasser de vil trives i. Ber om tro på seg selv, gode venner.

Barn med hjerneinfarkt 4. klasse sliter med konsentrasjon, lese og skrivevansker. Hjelp han til å klare å starte på og fullføre en oppgave på skolen. Helbrede konsentrasjon, lese og skrivevansken.

Sønn i snart ungdomsskolealder er deprimert og lei av livet. Ber om han må få se Gud og få ny livsglede.

Be om beskyttelse på reise og for t legebesøk, at det ikke skal være noe alvorlig.
Be elles for meg, mine, andre i Jesu navn

Trenger noe nytt og positivt i livet for familien ! Jesus vet amen i Jesu navn.

Be for at en ung mann blir helbredet.Han har hjernesvulst, og utsiktene er ikke gode…Gud er den store legen! Amen.

Ber om gjennopprettelse av mitt ekteskap.

Hei søsken!
Be gjerne for en eldre dame som har Parkinson og hatt flere brudd i ryggen nå og er på sykehus? Hun er kristen og har vært engasjert og så omsorgsfull ovenfor andre. Hun ønsker ikke inn på sykehjem. Gjerne be om en god løsning?

Be for svigerfar som skal opereres for kreft imorgen. Om at de får fjernet alt og at det ikke blir noen komplikasjoner av selve operasjonen.
Ber om at han blir frelst og.

Amen ❤️

Be også for en kamerat som skal ta hofteopprasjon men greier ikke slutte med røken .Be gud at røken smaker mugel da slutter han det har han sakt. Be også jesus at jeg må få matlysten igjen jeg har snart ingen ting og sitte på alt er bare ben.Hilsen Kjell.

Jeg har gått så lenge som jeg er full.Jeg var hos en øyenlege og oppererte for grå stær og han så på meg og sa du har parkinson. Han har hatt mange som har opperert som har parkinson. Min fastlege sier det er epelepsi. Jeg faller mye og går bakover.typisk parkinson sa en annen lege. Nå stoler jeg bare på at jesus kan lege meg,for min fastlege vil ikke sende meg til en nevrolog. Og at han knuse den nyresteinen min. at jesus gjør det Hilsen Kjell Halleland Gåshaugen 3 D 4319 Sandnes.Jeg får ikke legedom lenger? Sendnes til Kjell Halleland / Ikke til Geir Lunde. Det må stå på Bladet.Hilsen kjell.

Be for min mor som har en krevende tilværelse med mye smerter, utmattelse og tungt ansvar.

Be om nye krefter, er så utmattet. Be også for smertefull skulder, og dyp søvn om nettene.

Be for to damer at dei ser Jesus!!
Og be om Jesus kan ta bort alt som hindrer dem fra å se at Jesus er deres frelser og vil være deres venn!
Be om at han kan sende gode veiledere inn i deres liv, som kan hjelpe dem med å peke på JESUS.
I Jesu navn, Amen

Be om at spillegalskap og usunne bånd blir brutt for barna amen i Jesu navn

Be for bror og søster at de skal være glade i hverandre. Be om at gammel “bagasje” og traumer fra barndommen skal forsvinne i Jesu navn. Be om at bror skal se hvilken skatt han har i sin søster, og at de kan være til hjelp for hverandre. Be om at de skal ha et tilgivende sinn.

Gud velsigne dere som ber!

Be for barn som opereres

Ønsker forbønn for ei dame som har så veldig sterke smerter pga leddgikt. Ho har levd sånn lenge og er så sliten fysisk og psykisk. Denne snille gode dama har virkelig hatt smerter lenge nok no. La det skje eit stort og godt under. 🙏🙏🙏🙏Tusen takk og velsigning til alle som er med og ber.

Be for relasjoner, hvordan jeg skal handtere det, besøk o.a. i dagene fremover, Herren kjenner alle ting

Brennende uro. Ufff tortur.
Be kjære dere
Orker ikke mer, la mitt rykte bli rettet opp

Trenger virkelig helbredelse fra ME, hardt plaget fra ungdom/barnsben av, og lever stadig på grensa av hva jeg klarer å takle. Helsevesenet tilbyr svært lite hjelp, og man blir fanget i en skrustikke mellom liv og død.
Hvor er du Gud? Når vi trenger deg som mest? Kan du befri oss ut fra flere år med knallhard strid? Det er så mange av oss bortgjemte rundt i de 1000 hjem.

Kan dere be om frihet og frelse for en kamerat? At Gud vil vise ham realitene i åndeverdenen og beskytte ham fra alt av bedrag. Takk!

Be for ung jente med dyp depresjon.

Be for en søster, at hun ikke går feil vei med sitt liv og kall.

Ber om fred, trygghetsfølelse og anerkjennelse for hvem jeg er.
Ber om å fjerne angst for å dø. Og angst for at jeg ikke kommer til himmelen.

Amen

Be om at jeg og mannen min klarer å gå ned i vekt og få et sunt kosthold amen i Jesu navn

Ber om at jeg og min familie får et godt og langt liv sammen med den minste jenta vår. At hun skal få komme hjem og at alt skal bli bra, at vi alle er friske og lykkelige.

At min datter og jeg skal bli fri fra mareritt. Det ødelegger nattesøvnen og påvirker dagsformen.

Jeg trenger hjelp til å påkalle Jesu blods beskyttelse mot folk mot meg, folk som vil hindre min kristne tro og ødelegge for mitt kall. Jeg trenger sårt forbønn om trygghet og fred. Dette er svært ille.

Litt akutt. Be gjerne for søster på 23 som lider psykisk og ikke orker å leve lenger. Om at hun får oppleve Jesu kjærlighet og bli frelst og om legedom og utfrielse psykisk og mulig også fra demoniske makter. Be gjerne om at hun står opp fra senga i dag og dagene framover. Og om støtte og hjelp i form av mennesker som kan håndtere dette?

All kjærlighet i Kristus.

Takk!

Be om en velsignet helg med hvile for kropp & sjel, og sosialt og åndelig felleskap🙏

Be om beskyttelse for noen på reise. Takk for forbønn prosjekt og ønsker forbønn for videre

Be om at vi får nye jobber og at vi kan flytte til den rette plassen for familien. Amen

Be for grusom kløe som holder meg våken på natten ,at det gir seg, amen i Jesu navn

Ber om gjennombrudd, møte med Gud, styrke, tro, og mening i livet.
Gått igjennom mye sykdom i 20 år, og det er progressivt.
Sliter med å finne fotfeste grunnet en kropp som er i konstant fysisk krig, derav uro, forvirrede følelser, avmakt og mange fysiske plager. Familien min er også rammet, trenger helbredelse flere av oss. Ber også for alle syke rundt i Norges land.

Be for min mor om god hukommelse, klart hode og ro, beskyttelse mot demens.

Be om framtidshåp, gode venner å stå sammen med, søvnens nådegave.

Ber om gjennombrudd, møte med Gud, styrke, tro, og mening i livet.
Gått igjennom mye sykdom i 20 år, og det er progressivt.
Sliter med å finne fotfeste grunnet en kropp som er i konstant fysisk krig, derav uro, forvirrede følelser, avmakt og mange fysiske plager. Familien min er også rammet, trenger helbredelse flere av oss. Ber også for alle syke rundt i Norges land.

Er ofte uvel og slapp, med hodepine og trykk. Be om gode dager med kraft, stor fred, restaurerende søvn.

Vil noen be for min kjære venninne som sliter tungt med depresjoner, hun har slitt i mange år uten å oppleve bedring.

Ber om at hun skal bli helt frisk og fri, og om glede og frelse, og at hun får oppleve gode ting i livet.

Be at det skal gå greit videre i en relasjon, er redd jeg har gitt fra meg for mye av grenser og kontroll i eget liv. Be at jeg skal skjønne og få visdom til å se hva som er Herrens ledelse og hva som er egne impulser. Ønsker også forbønn for å gjenvinne ro og stabilitet

Hei .kan du / dine hjelpe meg ❤️ Trenger sårt hjelp til forbønn for min mor Jorunn S.H. 85 år .) Ho har hatt operasjon i ryggen, men er nå verre og ikke bedre… Hun sliter også veldig med leddene da hun har leddgikt og beckdrew . Har enorme smerter. Vi ville blitt evig takknemlig om dere ville tatt henne med i forbønn . Jeg sier på forhand takk og ønsker dere en riktig god helg ❤️❤️ Mvh Line

Kan dere be at Jesus løser meg fra en form for tvangshandling som tapper for mye tid og krefter? Fører også til fysiske plager.

Kan dere være med å be om at jeg må slippe uro/angst?

Kjære venner, Kan dere be med og for meg for å finne en god kone å dele livet med. Ta vare på hverandre i prøvende tider.

Ønsker forbønn for min familie og meg. Om en velsignet dag fylt med kjærlighet og fred og god helse.

Amen

Ønsker forbønn for en konflikt på jobben. Sjefen ønsker at jeg skal gjøre mer enn jeg klarer. Jeg rekker ikke over alle oppgavene og jeg er ganske ny i jobben. I tillegg så har jeg blitt deltidssykemeldt pga noe somatisk. Ber i Jesus navn om at jeg må klare alle oppgavene og at jeg må få tid til å ta ut sykemelding. Ber også om at jeg får sove om natten. Amen!

Kjære forbedere, kan dere be for meg, for helsa og søvnen, har ME. Og for min slitne mor som pleier min far som er syk med demens, kraftig tilbakevendende infeksjon og mye smerter. Tusen takk!

Be om at alt går bra ,Jesus vet amen

Vil dere be for en venninne som har fått påvist brystkreft. Be om kraft og styrke og at hun blir helbredet hvis dette er Guds vilje.

Vær så snill be for en mor med et grusomt tungt valg

Be at det skal bli økonomisk løsning på alt som skal gjøres med et hus, på bil og andre ting, og at jeg kan få sjanse til å betale ned gjeld. Herren kan velsigne der det ser vanskelig ut

Jeg er en dame på 66 år. Fikk slag for vel 2 år siden og sliter med hele venstre side og balansen. Kan gå med rullator. Har og diagnosen KLL. Ønsker bønn om helbredelse.

Be for 2 personer som trenger Guds ledelse framover. Be om åpne dører for dem .

Be for en familie som ønsker å bli kvitt gjeld. Be om de beste løsninger. Be om gode økonomiske tider framover for dem

Be for ett par som trenger ny styrke og kraft. Be om legedom for armen til mannen. Be om gode tider framover

Er så utmattet. Ber om helbredelse og all den hjelpen jeg/vi trenger. Ingenting er umulig for deg herre! Om klarhet i en ting som handler om en liten gutt og trygghet og alt godt rundt. Du kjenner hver detalj. I Jesu navn amen

Be for datteren min og meg . Gud vet 🙏🏻❤️

Be at jeg skal mestre alle oppgaver fremover og tar signalene fra kroppen på alvor slik at jeg ikke brenner meg ut. Be at jeg blir flinkere å ta Herren med på råd i alle ting, også om gode relasjoner og kontakter, elles for meg, mine, andre i alle ting

Be om at kløe går vekk og at det ikke er noe farlig,sliten

Ber om at jeg og eks kona blir sammen igjen i Jesu navn.

Be for svigerfar som har fått prostatakreft og opereres en av de nærmeste dagene.
Be om at han føler seg ivaretatt og trygg før, under og etter.
Be om full friskmelding!

Amen ❤️

Be for ny jobb. Det er for tøft her jeg er. takk.

Kjære Gud!
La meg sove godt i natt! La meg være forberedt nok til imorgen!

I JESU NAVN AMEN!

Ber om en kjæreste som elsker meg slik jeg trenger det. Og som støtter meg, som anerkjenner meg for meg. Som ser mine sår, og hjelper meg slik at de ikke tar over livet mitt.
Ber om vanvittig kjærlighet.
Jeg har vært sviktet fra barnsben. Jeg har alvorlige psykiske lidelser som følge av dette. Jeg ønsker stadig at livet skal være over. Hver gang det lysner, mørkner det snarlig etter, og mørket blir mer og mer altoppslukende. Gud, gi med fred.
Amen

Ber om fred både utenfor og i meg selv.
Ber om styrke til å beskytte min datter.
Ber om beskyttelse mot mennesker som vil familien min vondt. La ingenting ramme oss. Men hold oss i din frelse og nærhet, slik at vi kommer oss gjennom dette. Og at mitt barn får den hjelp hen trenger.
Ber om at et møte imorgen med samarbeidspartner blir effektivt og konstruktivt.
Ber om å bli fri kompleks ptsd. Og at denne ikke lenger får farge livet mitt.

Amen ❤️

Kjære Gud, kall min kjære sønn tilbake til deg

Kjære Gud! Hjelp meg til å ta gode og kloke avgjørelser i jobben min! Jeg vet ikke om jeg skal bli i stillingen min eller gå. Det er en tung jobb, men jeg vet heller ikke hva som venter meg. Jeg er redd.

Be om beskyttelse på reise for et ektepar, og at alt skal lykkes

Kan noen be for en gutt som vil tjene Gud og som opplever frykt for den onde

1 2 3 43