Be for andre

Aktivitet: 36625 bønner. 4726 bønneemner.

Klikk på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for og “ja” på bekreftelsen som kommer opp, da oppdateres tallet på antall forbedere for de enkelte bønneemnene. Les mer

 

Sorter:

Be om at jeg får indre fred. Er bekymret for min fremtid, da jeg ikke tør å vise meg ute blant andre mennesker. Er utmattet og tiltaksløs, og har mye angst, uro og skam. Jeg trenger Guds ledelse for veien videre og hvor jeg skal bo. Synes fremtiden virker håpløs. Takk for forbønn!

Ønsker forbønn for en langvarig forsikringssak, be om rettferdighet og favør, og ingen falske anklager.

Be for en familie med mange utfordringer om en god weekend og velsignelse over ukene framover, helse, relasjoner, hjelpere m.m.

Be for en venninne som er blitt sykemeldt, hun har CFS/ME fra før og opplever nå sterkt trykk i brystet, mulig en bivirkning av nye medisiner.

Be for pappaen min, han er veldig syk. Be for mamma også som pleier ham, og for oss alle pårørende i en tung tid. Takk!

Trenger forbønn, står i en veldig vond og urett situasjon. Gud velsigne dere tilbake

Be for en ung mann som trenger mer mål og mening i livet.
Be om Guds ledelse og at han kommer videre i livet. Be om gode jobb muligheter

Ber for folk og land, alle som lever under vanskelige kår. Ber for alle syke, ufrelste, og friske som også trenger deg Gud.

Ber om åndelig oppvåkning så vi ser hva vi som folk er iferd med å miste, nemlig vår frihet.

Ber om Guds fred, vern og inngripen i vår familiesituasjon. Be om gjennombrudd i ånden og manifestasjon av det gjennombruddet i det fysiske. Gud velsigne dere som ber.

Be for relasjon og kontakt at det skal lykkes, i Jesu navn

Jeg er så takknemlig for å ha fått erfare Jesus som Sannheten i mitt liv. Jeg ønsker å få komme dypere inn i hans fantastiske rike. Jeg takker for at han kan gjøre under og at han er i går og i dag den samme, ja til evig tid. Jeg ønsker forbønn for økt tillit til han, på tross av omstendigheter. Gud velsigne dere som ber.

Hei. Jeg kjenner jeg har behov for å få innsikt i min åndelige identitet og autoritet i Jesus. Gud velsigne dere som ber.

Kan dere be for en mann som har det vanskelig? At han må få jobb og god retning i livet nå når så mye er vanskelig?

Jeg har bedt Jesus om tilgivelse for en skade som jeg gjorde på en ukjent kvinnes eiendom i dag. Hadde mulighet å bekjenne min synd overfor henne, men var ikke tøff nok å bekjenne det overfor henne.

Jeg er virkelig lei meg at satan lurte meg som er troende. Går i tro at jeg har fått tilgivelse.

Be for meg. Jeg trenger det i dag. Gud velsigne dere

I går sende eg inn bønneemne for min kjære bror som slit med diffus muskelsykdom.Ser 4 har bedt for han.I dag sa han at han følte seg bedre enn på lang tid.Takk,gode Gud.Vil fortsette å be slik han blir frisk.Takk og Amen

Trenger forbønn om at sannheten må åpenbare seg i en vanskelig situasjon. Be om at Gud griper inn og gir meg styrke.

Ber om Guds fred og inngripen i vår familiesituasjon.

Be om beskyttelse på reise at alt skal lykkes, for de som er kjemme, elles for meg, mine, andre om en dag velsignet av Gud. Be at sykdom må vike i Jesu navn, god beskjed for en etter MR og elles for to ektepar å ha det fint sammen, en niese få ha det godt. Be for to bedrifter

Be om at jeg snart må få møte min store kjærlighet. Be om at Gud må forberede oss på at vi skal møtes, og at han må justere forventningene våre om hvem som er den riktige, så vi ikke er i tvil når vi møtes.

Be om at folk på jobb ikke spør om jeg har tatt vaksine og at jeg ikke blir baksnakket og tvunget til vaksine

At dt må gå bra med lille Mari, at hun må slippe medesinene med så enorme bivirkninger oånden lille kroppen. Og om hun må ta de, ber vi om at hun må slippe å få disse bivirkningene . (Flere av 1-10 får dem. ) Takk🙏

Be om at jeg blir satt fri fra bekymring, skam, uro, angst og menneskefrykt. Jeg tør ikke å gå ut og gå i butikker. Jeg er redd for å bli sett av andre/bekjente, da jeg skammer meg og er redd for hva andre tenker om meg. Er arbeidsledig og lever isolert.

Jeg ønsker å binde hele min familie og vår situasjon til Guds sannhet og løfter i Jesus. Nedbe hans fred, inngripen og fred. Løs ut gjennombrudd i ånden og manifestasjon. Vi har ventet så lenge. Men takk og lov at han har født meg på ny og satt meg over i sitt rike. Gud velsigne dere som ber.

Kjære Gud,vil be for min kjære bror,som sliter med en muskelsykdom.La han bli frisk.Takk

Be om at alt går bra og at jeg ikke skal være nervøs

Be for de forfulgte hver dag i Jesu navn, be om at de må få mot og styrke til å stå faste i troen på Jesus.

Be om at farlige ting blir avslørt og at ting ordner seg i Jesu Kristi navn amen

Be for guttene mine at de er greie og at de ikke blir påvirket av negative ting

Trenger sårt å få sove ut, sliter med søvnmangel. Har også en dyp ujevn durelyd i hodet, den varierer i styrke men er kronisk, hatt dette i godt over 2 år. Ønsker inderlig at det skal bli stille.

Be om helbredelse for ei på 18 som er på sykehus. Hun holder ikke på maten og har smerter i rygg, bryst og mage. De finner ikke ut hva det skyldes. Tusen takk for bønn! ✝️

Jeg føler meg så veldig mislykket på alle felt i livet.vil noen be for at jeg får det jeg trenger mest i livet.Gud vet.Det ville ha hjelpt veldig mange mennesker rundt meg.Amen

Be for ei som ble hentet av ambulanse i dag. Hun er suicidal. Har tvang. En løgn kom inn i 2009. Og har traume fra 2003. Har nesten ikke spist de siste ukene. Nå har hun fått fysiske plager. Hun har kolossalt med angst og mener det er årsaken til alt. Hun synes alt ser håpløst ut. Hun ser ingen lys eller løsning. Be om riktig hjelp. Be om lys. Be om at det snur. TUSEN TAKK ❤

Jeg ber om at konkrete velsignelser blir løst ut over min far. Han har opplevd mye motgang i livet. Og også for min søster og hennes famile og min bror. Velsignelse på alle områder i livet og bryter all forbannelse som er talt over dem, i Jesu navn. Gud velsigne dere som velsigner dem og ber.

Be om ny styrke og kraft , visdom og en god tid framover for ett par som trenger det.

Trenger forbønn for store prøvelser jeg står i.

Be om at jeg klarer å gå ned i vekt

Jeg ber om forbønn. Jeg synes livet er så vanskelig, jeg får det ikke til. Jeg er så uendelig sliten og lei og synes det er så tungt, ser ikke noe lysglimt eller håp og har ikke lyst til å leve mer.
Jeg ber om et mirakel i livet, at noe kan ordne seg eller at jeg kan forandre meg.

Takk for forbønn. Trenger forbønn videre. Jeg blir behandlet vondt av eksmann, og han lyver om meg. Fortviler og er redd. Be om at angsten min forsvinner.og at han ikke må true meg, at ting vil løses fort. Gud gi meg styrke og fred. Gud velsigne dere tilbake.

Takk til deg som ber. Jeg trenger forbønn for min beste venn og mann og for meg selv. Jeg ber om at han må bli helbredet for stress og få et mykt hjerte. Jeg ber om at vi må finne sammen igjen, at han vil ha meg. Jeg elsker ham for alltid av hele mitt hjerte.

Vil dere be for min datter som er så plaget med epilepsi? Hun klarer nesten ikke skolen lengre.. vi har prøvd «alt» nå.. og er så sliten.. Takk ! ❤️

Hjelp, Jesus.. du ser alt. Alvorlig syk, ikke bærekraftig økonomi, relasjonelle vansker. Mye forvirring og store prøvelser. Hjelp, Gud! Hjelp!

Fint om noen kan be for en som skal hjerteopereres i morgen. Be om at alt går bra i Jesu navn. Stor takk! ❤

Vi er tre søsken som trenger at vi får brutt ånden av frykt og skam i forhold til vår far og vår familiesituasjon. Be om at det blir erstattet med fred og glede.
Gud velsigne dere som ber.

For min far har infeksjoner i år kommet på rekke og rad. Nyrebekkenbetennelse, 2 lungebetennelser og nå tredje urinveisinfeksjon. Ønsker bønn om helbredelse, styrket helse og gode dager. Tusen tusen takk ❤

Be om at de som ikke tar vaksine også får reise o.l

Kjære Jesus
Takk for bønnesvar
Takk tusen takk🙏❤️🙏

Urgent prayer request! Please forward!

Kjenner på uro og angst for min families fremtid. Vi trenger hjelp. Min bønn er at det legger seg til rette for at vi får det på en måte som ikke gjør oss skamfulle. Tror på at Jesus kan.

Be for ett ekteskap som er under stor prøvelse. Be om at alt som ikke er av Gud må vitre bort i Jesu Navn. Trenger Guds visdom, nåde og fred.

Be at min bror blir frelst.
Be at han kontakter meg,.
Han har sluttet å svare på mailer eller ta telefonen.
Gud velsigne dere.

Be at ubehaget i venstre skulder og bryst helbredes.

Det har kommet og gått. Gud velsigne dere som ber.

Be om Guds fred for min familie, midt i stormen. Vi blir så utfordret. Gud velsigne dere som ber. Vet ikke annet enn å be Gud bryte inn.

Be at jeg skal få gjennomført en reise og om beskyttelse på den. Be elles for min økonomi, for meg, mine, andre at uken skal bli rolig og velsignet, positiv tilbakemelding etter MR dame og en på sykehus, at relasjoner og kontakter skal gå greit

Kan dere be om at sannheten må åpenbare seg i en vanskelig familiesituasjon. Trenger Guds hjelp og styrke. Situasjonen er fortvilende. Gud velsigne dere tilbake.

Jeg elsker en mann av hele mitt hjerte. Jeg ber om forbønn for han og for meg selv og for fremtiden. Kjærlighetssorgen er så intens og dyp og jeg kommer ikke videre. Jeg ber om at vi kan finne hverandre igjen.

Jeg trenger forbønn. Jeg er så veldig sliten og synes livet er vanskelig. Jeg mangler håp, glede og livsmot.
Jeg trenger et hjem for barnene mine og meg selv og ber om hjelp til å finne et hus jeg har råd til og som kan føles som et hjem. Jeg synes beslutninger er så vanskelige og jeg blir helt paralysert og orker ikke engang å tenke ordentlig på det. Jeg trenger visdom og ledelse. Takk for forbønn.

Vi har en krevende familiesituasjon. Økonomisk, praktisk relasjonelt og helsemessig. Vi trenger et gjennombrudd. Jeg trenger visdom til hva jeg skal si eller gjøre, hvis jeg skal det. Kjenner på en veldig frykt for disse utfordringene. Har så behov for Guds fred over familien og situasjonen. Velsignelse over min far, mine søsken og svoger spesielt. Gud velsigne dere som ber. Han vet hva det gjelder i detalj.

Jesus se i nåde til meg Amen

Be mot migrene og uvelhet, er veldig sliten av å ikke være i form.

Be for min mann og vår familie.
Ingenting er umulig for Gud.
Be om frelse og helbredelse.
Gud vet hva det gjelder.
Frels oss fra den/det/de onde.

Be for min kamerat som sannsynlig har fått infeksjon på lungen, etter at han fikk pacemaker. Be også for familien hans. De har vært gjennom så mye vondt i det siste. Gud har gjort under i hans liv før og kan gjøre det igjen. Be om full helbredelse og gjennopprettelse. Gud velsigne dere som ber.

Be om at jeg blir satt fri fra kronisk skam, angst, menneskefrykt, isolasjon og depresjon. Trenger å bli trygg i min identitet og troen på Gud. Takk!

Be om at alt går bra

Ber om å bli valgt av mannen jeg savner. Tusen takk for forbønn!

Jeg trenger forbønn
Er på sykehus
Er så urolig
Jesus er legenes lege
Be om at jeg kan kan få hvile idet
Han har kontroll
Tusen takk og Gud velsigne dere🙏❤️🙏

Jeg er urolig, mye kroniske plager i kroppen som også gjør det vanskelig i følelseslivet. Mange svingninger hele tiden. Har en kronisk betennelsestilstand de ikke finner ut av, derav ingen hjelp å få. Fanget i egen kropp som sakte går til grunne om ikke Gud griper inn. Ber om forbønn. Også for familien min, mye sykdom.

Ber om visdom i en relasjon,-hva tjener Guds sak best.
Nåde og hjelp i rette tid

Ønsker forbønn for kroniske ryggsmerter fra en skade, utmattelse og for søvnen.

Ber om at han jeg var sammen med skal innse at han ønsker meg som livsledsager

Kan dere be om kraft og ro og at migrene slipper taket? Be også om velsignelse over et besøk og et vennskap.

Be om at noe viktig blir avslørt.Amen i Jesu Kristi navn

Be at det skal bli ro i forbindelse med sykdom i nær slekt, få tid selv til å bli legt, en som venter svar MR ikke være noe alvorlig, en på sykehus greie seg. Om roligere dager med mindre påkjenninger, elles for meg, mine andre om legedom, Guds fred og velsignelse i alle ting

Be om at armen min blir bra i Jesu navn

Be for en dame som har store smerter fra sår i munnen pga av autoimmun sykdom. Be for helsa ellers også. Takk!

Kan dere be om at jeg fåår den styrken jeg trenger i en vond situasjon jeg står i, at ting må ordne seg. Gud velsigne dere tilbake.

Be for en liten gutt som fortsatt ligger på nyfødtintensiv. Han har hatt så mye utfordringer. Kommer seg litt også er det utforbane igjen. Ber om at forestående skumle og mulig livslange plager skal utebli helt, forsvinne og helbredes! Ber om at behandling gir over forventet gode resultater. Ber om at du bærer ham gjennom dette, så han får all styrke, trygghet og kjærlighet som han trenger for å overleve, men og for å overleve uten et eneste varig men!!
Det er mye å be om – men ingenting er umulig for Herren ❤️
La ham fortsette å være et mirakel til håp og glede og vitnesbyrd for deg, Herre, og alle som får følge guttens vanvittige tøffe start på livet!
Gi foreldre kjærlighet og fred, samt øvrig familie og kjente ❤️
Be om årvåkenhet hos behandlere og pleiepersonell, samt visdom til raske og riktige valg for ham ❤️

I Jesu navn amen

Kan dere be om at jeg ikke skal være så sint og sliten.

Be om helbredelse for min kjære mor. Be om styrke til oss alle sammen spesielt til henne og min far som tar diagnosen veldig tungt

Be for et barn som har kreft.La dette barnet bli helbredet i Jesu navn.Be også for at jeg får koronavaksinen slik at jeg kan få hjulpet de som trenger meg! Amen

Ønsker Guds ledelse over et stort valg jeg står overfor. Be om at han må vise meg så det ikke er tvil om hva som er deg rette valget.

Be om at flere på jobb ikke vil ta vaksinen.Amen Jesus vet.

Be om at jeg ikke blir mislikt og for noe som bekymrer meg ,amen i Jesu navn

Takknemlig for forbønn, har så vondt i hodet i dag og har sovet lite etter noen ekstra tunge dager med vanskelige hendelser. Be om helse og framtidshåp, om støtte i hverdagen. Tusen takk.

Vil dere be for oss? At herren går foran og velsigner tiden foran oss. Be også for en liten gutt som har kløe og ubehag, tørr hud. ❤️ i Jesu navn Amen

Be for bedrift at det skal gå vel alt, en annen det samme og at den ikke blir knust av konkurranse

Kan dere be? Hadde en psykisk ustabil bekjent på døra i kveld, han var truende mot min mor som tilfeldigvis var på besøk. Litt ubehagelig når jeg bor alene og jeg vet ikke hva han er i stand til å gjøre. Be at han får hjelp, familien hans også, og at han slutter å oppsøke meg.

Kan noen be for meg, angst og fortvilelse, en stor sorg, Herren vet alle detaljer. Trenger overnaturlig fred og framtidshåp.

Be for sønnen min må bli kvitt angsten sin Be for familien min må bli Frelst Be for økonomien min blir kvitt gjeld Be for Alle som har kovid 19 må bli helbredet I Jesus navn

Kjøre Jesus, jeg trenger deg i mitt hjertet og i mitt liv NÅ!!!!

Hilsen

David

Ønsker forbønn om visdom i relasjoner, ikke overdrive, men mer balansert, elles for meg, mine, andre til ånd, sjel og legeme. Be for økonomien, for en reise og beskyttelse der, for en solskade at jeg skal bli helt frisk fra den

Trenger Guds fred og visdom i en krevende tid med motstand og utfordringer på ulike områder. Vanskelig å vite hva en skal gjøre og hvilke valg en skal ta. Gud velsigne dere som ber.

Be om noe nytt for familien snart – Jesus vet amen

Opplevd noe sårende m.h.t.stedet der jeg bor. Herren ser alt og kan rette ting opp igjen. Be også for en nabofamilie og deres liv

Ønsker forbønn for Julie . Hun står oppi noe som kjennes veldig vanskelig!
Ber og Guds visdom og ber om eit kristent nettverk 🙏🏼
Be om at hu søker Jesus oppi dette🙏🏼🙏🏼

Kan dere be for en familie med store utfordringer. Ene datteren har prøvd å ta livet sitt for få dager siden. Be om sunn hjelp fra helsevesenet og terapeuter for henne spesielt, men også for foreldrene og søsknene.

Kan dere be om rolige dager og netter for foreldrene mine som ikke er friske? Om optimisme, trygghet, matlyst, nye krefter og gode hjelpere. Be gjerne om det samme for meg (datter) som også sliter med kroniske helseutfordringer og bor alene. Tusen takk til alle forbedere her inne, Gud velsigne dere.

Ber for venninne med store psykiske vansker, om ro, frelse, helbredelse, & at livet løser seg med tanke på boligutsikter og jobb. Velsignelse over henne.
Takk,- Jesus💙🙏🏻

Ber og for TN, som er hardt fysisk rammet av uhelbredelig sykdom. Lever helt isolert og sliter tungt.
Ber for familie, mange sykdomstilfeller og forestående operasjoner mot kreft.
Ber for nevø, søster og meg selv som sliter med ME.

Be for min mor at klumpen i brystet ikke er ondartet. Er den det at det går an å operere uten noe mer behandling.

Ønsker forbønn for mi vonde skulder og for arbeidsmiljø der eg jobber. La meg være snill mot alle. Er endel konflikter og er redd for å såre noken. Ber og om forbønn for dattera mi som har ei vanskelig oppgave dei 3 neste dagane. La ho føke at ho har med seg Jesus. Tusen takk for forbønn.Må Gud velsigne alle🙏🙏🙏🙏

Fint om dere kan be for en som er innlagt på sykehus med korona. Han er 60 år. Gud er mektig. Seier i Jesu navn. TAKK for alle bønner! Må Gud velsigne deg tilbake. ❤

1 2 3 48