Be for andre

Aktivitet: 13569 bønner. 1816 bønneemner.

Klikk på «Jeg har bedt» under hvert av bønneemnene du har bedt for og “ja” på bekreftelsen som kommer opp, da oppdateres tallet på antall forbedere for de enkelte bønneemnene. Les mer

 

Sorter:

Be for en relasjon til søster som jeg opplever begynner å bli bra. Takk for forbønn om denne relasjonen. Be at denne gode begynnelesen skal være en spire til fortsatt bedring og kan bli et vennskap.

Be i Jesu navn om at samboeren min må bli bra i magen. Hun sliter med smerter og ubehag. Be om at det ikke er alvorlig sykdom og at hun blir bra i Jesu navn. Takknemlig for bønn.

Kjære dere alle
Kan dere være med å be for kvinne
At livet blir godt og god ektemann
Gud velsigne dere

Be at nervene skal komme til ro blir opprørt hver gang en spesiell hendelse finner sted. Be at det skal bli en velsignet sammenkomst i ettermiddag, fred og ro

Be for meg, at Gud må få sin vilje med meg og mitt liv

Min sönn på 22 år er rammet av sykdomsangrep stadig vekk. Han har fått «kyssesyke» for 2 gang på 2 år , og rammet av en hudsykdom som ikke gir slipp. Han er kristen, lever i tro, og har värt angrepet av sykdom kontinuerlig i de siste 5 år. Be gjerne om at han blir utfridd fra dette, om styrke til å bli bevart gjennom dette – og at han skal få kjenne Guds fred i dette istedenfor at frykt får tak.
Mange takk. Shalom

Hei. Jeg har det vanskelig, og vil gjerne komme ut i jobb for å få en stabil, forutsigbar og mer lysbetont hverdag. Søker mye. Setter pris på forbønn om at jeg finner en fin jobb jeg trives i snart. Tusen takk.

Be for en reise mandag, om Herren vil

Be med meg for at et møte som skal være tirsdag ikke skal ta fra oss det som er bygget opp her. I Jesu navn

Be for reise som starter i morgen om velsignelse og beskyttelse på turen.

Ønsker forbønn for min eldste sønn. La han bli lykkelig, finne ei god jente til kjærest. Så ønsker eg forbønn for bytte av jobb. Skal begynne i ny jobb no, og føler eg svikta i den gamle som ikkje klarte å bli der. La pårørende ha forståelse for at eg gir meg. La meg trivast der eg skal begynne no. Ønsker forbønn for barnebarn som ikkje er født, la det heller være tvillinger enn at noke er gale.Ønsker og forbønn for en alvorlig sjuk person. Tusen takk til alle som ber.

Takk for at dere ba for meg tidligere – jeg har fått bønnesvar.

Be for meg i dag – jeg er så lei meg. Djevelen prøver å gjøre inntog for å gjøre meg mismodig. Men takk og lov – Jesus er alltid nær.

Gud velsigne dere.

Be om at jeg blir ønsket tilbake

Gode forbedere. Be at noe ikke skal få forstyrre og ødelegge for to bedrifter og for stedet her, om visdom for de dette gjelder.
Be også for meg og for en situasjon, elles for meg og mine og for andre/rekonvalesent, til ånd, sjel og legeme. Herren velsigne dere alle

Be for ekstrajobben jeg har nå. Et par problematiske ting. Velsignelse for jobben.

Og be om en eller flere nye jobber til meg.

Be også for min tante om helse og frelse.

Be om at noen blir venner igjen og om tilgivelse

Mye raknet i livet for snart to år siden. Samlivsbrudd, tap av inntekt og i dag med stor gjeld og mer eller mindre ruinert. Flyttet for å få ny jobb, har lite nettverk så er mye alene og sliter en del mentalt.
Heldigvis funnet veien tilbake til Jesus, og jeg ber og roper om tilgivelse, hjelp og velsignelse. Hver dag er en kamp. Prøver å tilgi de som har gjort meg urett.
Levd et syndefult liv, men nå ønsker jeg å gjøre det som er rett og godt. Har også 3 døtre, hvor jeg særlig ber for de to minste som ennå er ganske små og ikke forstår så mye av alt som har skjedd.
Takk i Jesu navn

Kjære Jesus Se til en liten familie der det er mye sykdom De sliter også svært med økonomi og de trenger å få råd til å flytte da barna ikke våger å gå ut i nærmiljøet pga mobbing. Takk Jesus for at du hører bønn og gi din velsignelse og din fred til alle forbedere

Be for min far som skal opereres idag, han har fått blodforgiftning og høye fot må kanskje fjernes. Be for at dem ikke trenger å fjerne foten og at han blir kvitt bakterien og blir helt frisk!❤

Be at Herren skal fri meg fra et bekymret sinn, hvile i Hans løfter. Bekymrer meg mye både for meg selv og de som står meg nær, lære å legge alt over på Ham som har omsorg. Be for meg og mine og andre/en rekonvalesent. Ønsker også forbønn får å kunne få ferdigstille noe og å få den nødvendige ro til å bygge meg opp igjen etter lang travelhet.

Be gjerne for at jeg blir satt fri fra angst, tidligere traumer, store søvnproblemer, slik at jeg kan være til glede for andre. At jeg får kristne venner og frelse for min familie. Takk og all ære til Gud.

Be om at foreldre klarer å sette grenser for barnet som spiller for mye dataspill- be om at de ser problemet. Amen i Jesu navn.

Kjære be at Gud styrker meg i dag og at det ikke er skader. Gud vet hva jeg skal igjennom. Gud velsigne dere.

Be om positivt svar fra legen. er så sliten nå etter å ha ventet i mnd. takk. amen

Ber om visshet fra Jesus om vi skal flytte til en annen by, amen i Jesu navn.

Vil takke dere gode mennesker som har bedd for meg og andre her inne på denne siden. Gud velsige der! Det er makt i de foldene hender!

Be for en mann på 67 år som har fått blodforgiftning, bakterien vil ikke gi slipp. Han har vært i gjennom 2 operasjoner for å skrape vekk bakterien, nu venter han på enda en operasjon. Og opp i det hele så har han fått alvorlig hjertesvikt, men det er under kontroll. Vær så snill be for han at han skal bli frisk, takk<3

Be for et arbeid at det skal lykkes, velsignelse, at jeg ikke skal bli for sliten

Hjelp meg Jesus barnet mitt er så aggressivt og går løs på meg- ber om helbredelse og glede. Mamma

Be for meg jeg at jeg ikke skadet min nabos bil som er tildekke av presenning. Jeg har ikke fått tak i vedkommende enda. Men forsøker igjen for å se om jeg skadet bilen. Min bil fikk en ripe. Jeg er veldig lei meg. Be for meg.

Be for meg jeg føler meg så tom og motløs i dag.

Be for en mann på snart 60 år, han er inn og ut av sykehus, utslitt. Be han får dra på kort ferie planlagt lenge så han kommer seg og får oppleve ekte omsorg her hos oss. Han har bare blitt brukt og utnyttet.
I Jesu navn Amen

Be for kvinne som har høyt blodtrykk og skal til legen i dag, at alt skal forløpe bra med henne

Be for at den gode og flotte kongen vår blir frisk igjen. Amen

Be for to barn som kjemper for livet. En gutt på 14 måneder og en jente på ca 3 år. De bor i Amerika. Be om total helbredelse fra leukemi i Jesu navn. Be om trøst og vern for disse nydelige små uskyldige barna, og be om trøst og trygghet i troen for deres familier. I Jesu navn, amen.

Ber om forbønn for denne dagen, Herren kjenner alle ting

Takk!! For noen måneder tilbake, hadde jeg inne et bønneemne for min alvorlig kreftsyke mor. Ba om forbønn om frelse for henne. I oktober fikk vi bedt for henne, og hun ble hentet hjem til herligheten i desember. Takk til dere som har bedt, og all ære til Jesus Kristus!

Be for en eldre gutt med store ryggsmerter, Be om smertelindring, hvile, søvn, gode leger og helbredelse

Kjære forbedere. Vil noen be for de to døtrene våre, at de finner gode, kristne ektefeller? De begynner å bli litt lei seg og fortvilet over at det er så vanskelig å finne noen. Takknemlig for forbønn. Må Jesus se i nåde til dem.

En relasjon har ofte vært vanskelig. Nå er jeg veldig nervøs for at jeg har vært for lite engasjert i vedkommende sitt liv, familie og virksomhet og at vedkommende av den grunn er reist bort en tid e.a. Trenger å finne dette ut, blir så sliten av å bekymre meg hele tiden for denne familien. Be at Herren skal sende et tegn for å kunne roe ned. Takker for forbønn. Herren kjenner alle ting.

Be saa Skal dere faa….
HVOR er du Gud????

Ber for alvorlig syk mann. Ber om sjelens frelse, ber om befrielse fra alkoholisme, ber om helbredelse av familierelasjoner, ber om helbredelse av alvorlig kreftsykdom. Ber om et mirakel til Guds ære i Jesu navn!

Be for en småbarnsfar som har kreft og annen sykdom om helbredelse og frelse i Jesu navn

Be for at det ikke er noe galt med nyrene eller urinveier.Er svært engstelig for det.Be også for at medisinene jeg bruker begynner å virke igjen!Tusen takk til de gode menneskene som ønsker å be for meg.

Be for en baby som ligger i koma.Be for de foresatte.Amen,I Jesu navn

Grusom INTENS åndskamp
Fryktelig utfrysning og direkte stygge angrep pga mitt Bibel tro syn
Hjelp meg Søsken
BE
Blodets beskyttelse I Jesu navn Amen
Å Gud hjelp hjelp hjelp nå
Steng alle angrep bort fra meg I Jesu navn

Be for en relasjon til en søster, har vel alltid vært noe vanskelig med den

Jeg gruer meg sån til et møte i dag- kan dere be for meg at d ikke blir ubehagelig

Ønsker forbønn for et stabilt nærmiljø, ro og hvile. Be for stedet her og for meg og mine her og andre steder, andre

Be om klarhet om en avgjørelse som må tas

Be om at arbeidsplassen ikke har forandret på turnusen min og at jeg får den fri jeg trenger

Hei! 🙂

Jeg fikk en positivt svar fra advokaten begynnelsen av ny året og det er at det er notetert at jeg vil tilbake til min gamle arbeidsplass, og de vil ta det med i betraknikngen dersom det blir ledige stillinger eller behov for flere ansatte der, men utover dette anser arbeidsgiver saken som ferdig behandlet og avsluttet. Jeg vil du skal be for at jeg skal få lov til å komme tilbake til min gamle arbeidsplass så fort som mulig og ingenting skal komme i veien for meg. Ingenting er umulig for Gud.

Med vennlig hilsen

Nalini S. Velu

Be at den sosiale situasjonen skal være grei, at ting faller til ro. Be for stedet der jeg bor, for mine nærmeste her og andre steder, for andre

Jeg har kommet i en vanskelig situasjon økonomisk, gjort ulovlige ting og vært uærlig mot andre. Jeg angrer så intenst og veldig lei meg for at dette skal bli ødeleggende for livet mitt. Ønsker bønn om at ting ordner seg på best mulig måte. Håper å finne lyspunkter og ro.

Jeg føler på uro og nervøse hjerteplager. Er enslig og har mye ansvar både på jobb og privat. Be om mot og kraft i det daglige. Takk for forbønn.

Kjære brødre og søstre
Det står skrevet at det vi enes om, det vi Ber om I enighet og kommer til Gud med I Takk og bønn skal vi få.

Jeg spør dere I ydmyk takknemlighet om dere kan Be I enighet med meg om at Noe lovet skjer umiddelbart
Det vil sette min Mor, mine barn og meg I frihet fra AMEN

Gud velsigne dere

Be om at jeg blir ønsket og satt høyere i relasjon. At jeg kan være uerstattelig for noen og ikke være «lavt nede».

Be for meg.Gud vet hva det gjelde.Et lyspunkt i livet betyr så uendelig mye!Ensom og enslig kvinne

Snille gode søsken I Jesu blod
Be med for en 59 år gammel mann
Alvorlig
Han kom Akutt på sykehus
Full helbredelse I Jesu navn
Gud velsigne dere

Kan dere be for et sår som klør og blør at det ikke er noe farlig og at det helbredes.

Be for relasjon og vanskelig valg. Be om at jeg får visdom, kraft og mot. Takk!

Be om at diaré blir borte.

Kan dere Be for en Far som skal I dag operere hovedpulsåre

Gud velsigne dere

Be om at en begynner å spise og at hun ikke er syk, amen i Jesu navn.

Be for en fetter som ble syk og be for oss rundt. Frelse og helse.

Be om spillavhengighet for 2 gutter- be om sunne interesser.

Kan dere be om at Gud griper inn i arbeidssituasjon. Har pågått i mange år. Be om at sjefen blir avsatt. Herren kjenner alt.

Be for eldre dame som er mye alene, at hun finner meningsfulle ting å holde på med og har det godt og har gode kontakter. Har selv så mange som jeg kjenner forventningspress fra, så godt om det kunne bli lettere

Takker Gud for hver av dere
Det er mye å Be for, men Gud kan alt og går ikke lei av oss. Prøver tenke slik.
Kan vi be at det ikke blir krig?
Kan dere og be at det nå Blir virkelig et løfte gitt meg?
Trenger så forbønn

Gud velsigne dere
Amen

Be for meg i morgen,gode mennesker!Jeg er svært bekymret for de to legetimen jeg skal på i morgen.Gud velsigne dere som vil be for meg. Dame,Oslo

Be om at et vondt arr gror og at det ikke er noe farlig.

Min mann ønsker ikke å leve. Be om at Gud griper inn.

Frels oss fra det/den onde. Kom inn til oss Jesus du vet om vår nød.

Her er jeg igjen. Jeg ber om helbredelse fra uro/depresjon eller hva det nå er som plager meg. Jeg vil ikke gi slipp på at Gud kan hjelpe meg og gi meg hans fred. Jeg takker for at jeg sover godt nå.

Be for barn med sinne og utagering. Be også at begge foreldre setter grenser og er enige i barneoppdragelsen.

6 år på reserve tank, nå er den tom.
Jesus hvor er du, har du glemt meg?

Takk hvis noen orker Be

Kan dere være med å be for mann med alzheimers? Be om at Gud griper inn og gjør et under. Be om at han ikke må falle flere ganger og ikke få flere skader. Be om Guds beskyttelse over han. Takk!!

Be for en som skal til undersøkelse på mandag at det går bra.

Be for min sønn som sliter med angst og rusmisbruk! Be om at han må finne noen som kan hjelpe han med angsten. Be om at han må få avsmak for rus. Be om glede i livet hans

Be om at uroen/depresjonen som kommer tilbake må slippe taket.

Be om å falle til ro og ikke kjenne så på forventningspress blir så sliten av det. Leve og vandre i de ferdige gjerningene Herren legger til rette. Be for oss alle her og andre

Be for ufrelst familie og for meg. Kjære Gud vet alt og be om gjennombrudd, sannhet og gjenopprettelse for familien og meg. Be om mot og styrke, be for relasjoner og helbredelse for meg, er redd.

Ønsker at en person skal fatte interesse for meg og ønske å bli kjent med meg. Tusen takk for forbønn

Ber om forbønn for søvnproblemer

Be om fred og ro i hjemmene og i miljøet her, for stedet her, mine nærmeste og noen andre. Be for en rekonvalesent som har vært mye bedt for, gått bra.
Be om positiv utvikling på stedet her i alle ting. Herren kjenner alt

SOS
Trenger at dere Ber sammen med meg I enighet om at det jeg har bedt om blir sannhet I dag.
Gud velsigne dere
En hel familie står på spill
En enke også finner fred om denne sannhet kommer nå
Vi har lidt lenge

Be for en person som er bekymret for hukommelsen at det ikke skal være noe mer enn det som er naturlig. Jesus formår

Kan vi gå sammen I Takk og bønn til Gud vår Far om at I dag er dagen hjelper kommer?
I Jesu navn Amen

Det to eller tre Ber om.. minner deg på det Herre. Hilsen utslitt tjener

Be for at alt løser seg for et ekteskap og om tilgivelse og helbredelse, amen i Jesu navn

Kjære Gud, takk for alt du har gjort i livene våre og for enda et år fra deg. Du vet og kjenner alle ting.Ingenting er umulig for deg.
Jeg ber for familien, du vet hvilke omstendigheter, la sannheten komme fram i Jesu navn. Hjelp oss og gi oss det som du ser at vi trenger. Hver enkelt især.
Vil be for velsignelse og fred i Jesu navn i 2020 for oss alle og for alle forbedere her! Takk kjære Gud for at vi har fått bønnen.

Gud jeg ber deg la dette nye året bringe fred og kjærlighet
Legedom og glede for alle her inne

Urolig for hvorfor en SMS ikke kommer

Be for en at det ikke er noe alvorlig og om legedom

Hei.Jeg er usikker på meg selv og har få venner.Jeg har gjort noe dumt.Frykter konsekvenser.Be gjerne for meg.

Be om at det ikke er noe feil med hjertet til lillejenta på 3 år – skal på kontroll snart, nervøs.

Ønsker forbønn for en hendelse at det skal bli klarhet, i Jesu navn

Vår lille gutt sliter med å finne søvn. Han sovner veldig sent, og er ofte urolig gjennom natta. Ber om forbønn for gode legge- og soverutiner, og for mor som er veldig sliten. Takk for all forbønn. Guds fred.

Kan dere be for Anita som skal opereres på torsdag 2. januar fra kl. 10 og utover på Haukeland sykehus, at inngrepet skal bli utført av et perfekt sammensatt legeteam med kunnskap og visdom fra Gud, at de får fjernet den godartede svulsten på hennes bihuler, at det skal gå raskt og smertefritt uten komplikasjoner og at hun nå får sitt bønnesvar oppfyllt og blir helt frisk igjen og helbredet ved et mirakel, alle syldommer, plager og smerter gå vekk i Jesu navn.

Jeg trenger forbønn om ledelse i mitt liv.

Kan dere be for en syk eldre dame som bor på gata i Norge .Hun har nå fått tannverk.

1 2 3 19